Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorkonsulent til Public Affairs

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
27-06-2023
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
27-06-2023
Udløber
18-07-2023
Kviknummer
331570154
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Chefkonsulent, IT
PR-chef
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du understøtte ATP's rolle som konstruktiv samfundsaktør?
I afdelingen Kommunikation, Analyse & Bæredygtighed er vi lige nu på udkig efter en kollega, der kan understøtte ATP's topledelse i det eksterne interessentarbejde, og som kan bidrage til, at ATP gør en forskel for vores medlemmer og for samfundet i en organisation, hvor mange dagsordener og fagligheder er i spil.

I jobbet bliver du ansvarlig for det eksterne interessentarbejde, og du vil dermed bidrage mærkbart til samfundsforandringer for alle danskeres pensionskasse og velfærdsadministrator.

Du kommer selv til at spille en central rolle i at skulle spotte, forstå, koordinere og udbrede de områder, hvor ATP kan bidrage med løsninger til gavn for hele Danmark.

Dit primære ansvarsområde bliver at drive ATP's arbejde med eksterne mærkesager på tværs af koncernen og sikre, at det bliver omsat til konstruktiv dialog og resultater i samarbejde med ATP's mange eksterne interessenter.

Du leder og koordinerer input på tværs af koncernen, så du sikrer samspillet mellem eksterne dagsordener og interne bidrag, og du briefer ATP's topledelse omkring resultater og fremdrift på området. Du borer dig ned i analyser og tendenser, udarbejder notater, præsentationer og planer for eksekvering. Du er også med til at arrangere events for ATP, hvor interessenter mødes, ligesom du selv bruger dit netværk til at følge med.

Derudover bliver det dig, der:

  • håndterer og monitorerer politiske dagsordener og issues, der har strategisk betydning for ATP
  • udvikler, tilrettelægger og eksekverer på dagsordensættende initiativer af strategisk betydning for ATP's medlemmer og samfundet
  • styrker og udbygger ATP's relationer med interne og eksterne nøgleinteressenter på alle niveauer.

Sidst men ikke mindst kommer du til at spille en aktiv rolle i at understøtte indsatsen omkring ATP's nye bæredygtighedsstrategi. Her har vi en klar målsætning om at bidrage til den grønne omstilling både med profitable investeringer og med vores egen praksis som stor arbejdsplads.

Er du skarp på politiske processer og klare budskaber?
Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse - sandsynligvis samfundsvidenskabelig.

Du forstår et komplekst interessentlandskab i en stor organisation og har flere års erfaring: Måske fra centraladministrationen, et bureau, en virksomhed eller et andet sted, hvor du har arbejdet med politiske processer og interessevaretagelse.

Du har desuden:
  • en systematisk tilgang til dit arbejde og glæde ved struktureret eksekvering, der skaber resultater
  • stor politisk forståelse og dyb interesse for et samfund i forandring
  • lyst til at bidrage i en travl hverdag, hvor agendaen hurtigt kan skifte.

Vil du være med til at fremtidssikre det danske velfærdssamfund?
ATP arbejder til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og gennem effektiv administration af en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte. På den måde har ATP en særlig rolle i samfundet. Det forpligter.

I afdelingen er vi mere end 20 medarbejdere, der er specialister i pressehåndtering, kommunikation, interessentarbejde, samfundsøkonomisk analyse og bæredygtighed.

Hos os indgår du i en gruppe, hvor meninger brydes, hvor vi gør os umage og går op i at gøre en forskel.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 18. juni. Vi afvikler samtaler i uge 25 og 26 og håber på opstart i august.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her .

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Marie Foltmann på mail mft@atp.dk .Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
27-06-2023
Udløber
18-07-2023
Kviknummer
331570154
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Chefkonsulent, IT
PR-chef
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed