Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Valuation Analyst til ATP Ejendomme

ATP

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-03-2023
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
23-03-2023
Kviknummer
331496207
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Planlægger
Ejendomsadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

I det daglige skal du arbejde med værdiansættelser af ejendomme, rapportering, data og projekter. Du bliver en del af Risk & Valuation - et energisk team, der er drevet af udvikling, ambitioner og en kæmpe holdånd. Alt vi gør, hviler på et solidt fundament af data - både egne og eksterne - som vi forvandler til viden til gavn for forretningen i tæt samarbejde med hele organisationen.

Om dine nye opgaver
Som vores nye Senior Valuation Analyst skal du blandt andet:

• værdiansætte vores ejendomme i ind- og udland
• udvikle og vedligeholde vores automatiserede værdiansættelsesmodeller
• bringe din faglige viden med i tværfaglige projekter på tværs af huset
• supportere og understøtte forretningen med beslutningsanalyse og beregning af værdiimplikationer
• medvirke til udvikling af ledelses- og bestyrelsesrapporter.
• have dialog, samarbejde og sparring med Team Risk & Valuation i ATP Hillerød

Har du erfaring inden for værdiansættelser og er rig på samarbejdsevner?
Du har måske en videregående uddannelse som cand.polit., cand.oecon. eller cand.merc. Vigtigst af alt er dog, at du forstår dig på metode og har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har opbygget erfaring med værdiansættelser af større aktiver.

Du har en stærk dataforståelse, er nysgerrig og har mod på at udfordre det bestående. Og så er du ikke bleg for at byde ind, når du øjner optimeringsmuligheder, der kan være med til at gøre tingene bedre eller mere effektive.

Du går analytisk til opgaverne og formår at planlægge processer, ligesom du er proaktiv og tager ansvar for at drive de projekter og opgaver, du involveres i. Din berøringsflade bliver stor, på tværs af teams og fagligheder, og det er derfor vigtigt, at du er god til at opbygge relationer, har en løsningsorienteret samarbejdsform og formår at oversætte fagsprog fra værdiansættelser, regnskab og data til finansielle termer og omvendt.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?
Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter.

Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 130 specialister indenfor investering, økonomi, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en digitaliseringsrejse, som du bliver en del af, og du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til udviklingen af ATP Ejendomme.

Vil du vide mere om os? Læs årsrapporten her - ATP Ejendomme (www.atp-ejendomme.dk/nyheder)

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig senest den 3. marts 2023. Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder for Risk & Valuation Claes Dyrby Nielsen på tlf. 30 20 09 24.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
23-03-2023
Kviknummer
331496207
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Planlægger
Ejendomsadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed