Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Regulatory Affairs konsulent indenfor medicinsk udstyr

PharmaRelations ApS

Virum, Storkøbenhavn

Indrykket
17-03-2021
Kontakt
PharmaRelations ApS
Hummeltoftevej 49
2830
Virum
Praktisk information
Oprettet
17-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
330563853
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Regulatory Affairs consultant
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nu er det tid til det næste trin i udviklingen af PharmaRelations i Danmark - måske også i din?

Hos PharmaRelations Danmark har vi stor succes med at levere konsulentløsninger inden for det område, som vi kalder Regulatory Services. Det dækker blandt andet områderne Regulatory Affairs (RA) og Quality Assurance (QA) hos en bred vifte af Life Science kunder. Vi yder fleksible løsninger på timebasis, enten som ad hoc eller på projektbasis.

Siden vi åbnede afdelingen for Regulatory Services i marts 2020, har vi kun oplevet stor fremgang. I dag tæller afdelingen 4 dygtige medarbejdere og vi har behov for flere i takt med den stigende efterspørgsel.

Vi leder efter dig med en iværksætterånd, der vil være med til at udvide vores område indenfor medicinsk udstyr. Du vil arbejde med kunder og projekter/produkter, hvor behovet for vejledning i form af erfaring, beslutsomhed og evnen til operationel implementering af høj kvalitet er yderst vigtigt. Du vil derfor arbejde tæt sammen med andre kollegaer, både lokalt i Danmark, men også tværfagligt med andet personale i PharmaRelations Nordic. Du har solid erfaring og kompetencer med medicinsk udstyr inden for Regulatory Affairs /Quality Assurance, og det er kun et plus hvis du også har erfaring med Pharma. Du har nu et ønske om at prøve noget nyt, at gøre en forskel for nuværende og kommende kunder. Du får mulighed for netop at bruge dine erfaringer, kombineret med din lyst til at tage ejerskab for dine egne kunder, hvor din succes er fuldstændig transparent.

Hvem er du?

Du er farmaceut, ingeniør eller tilsvarende, har solid erfaring med medicinsk udstyr fra rolle i en RA/QAstilling. Hvis du tillige allerede har erfaring som konsulent, så er det et stort plus!

For at lykkes med rollen er det vigtigt, at du er en holdspiller med en udadvendt og udpræget rådgivende personlighed og er interesseret i at opbygge/udvikle noget nyt. Du er dygtig til at skabe og opretholde relationer og kan afholde møder på en professionel måde. Du inspirerer andre gennem engagement og passion for dit arbejde. Vi tror, at du deler vores værdier, såsom samarbejde, mod og lyst til forandring.

Vi tilbyder

Mulighed for bredt at bruge din nuværende erfaring og samtidig lære nyt i hverdag præget af afveksling og nye udfordringer, uden at miste fokus på din egen fortsatte udvikling. Hos os arbejder du selvstændigt, men med tæt kontakt til dine kolleger. Du vil få stor indflydelse på egen arbejdsdag, opgaveløsning og afdelingens videre udvikling. Tonen er uformel og præget af en løsningsorienteret can-do attitude kombineret med godt humør. Som udgangspunkt vil du få din daglige arbejdsplads på PharmaRelations danske kontor i Virum, men der er mulighed for fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra. Stillingen indebærer mindre rejseaktivitet, primært i Sverige. Du rapporterer til den danske Head of QA/RA.

Lyder det interessant?
Du skal være velkommen til at sende din ansøgning og CV via hjemmesiden www.pharmarelations.dk. Ansøgninger behandles løbende. For mere information kontakt den ansvarlige hos PharmaRelations, Lisbeth Thyregod på  lisbeth.thyregod@pharmarelations.dk eller telefon +45 41308660.

Ansøg stillingen her: www.pharmarelations.dk

Hvem er vi?

PharmaRelations er markedsførende i Norden indenfor Talent Services i Life Science Industrien og har kontorer i alle 4 nordiske lande, hvilket sikrer tilstedeværelse og lokal tilknytning uanset geografi. Vi er pt. ca. 160 medarbejdere indenfor både rekruttering og konsulentydelser. Desuden løser vi større og mindre opgaver indenfor Regulatory Services (RA/QA) i vores team af interne konsulenter. PharmaRelations i Danmark og Sverige er certificeret Great Place to Work. Se mere her.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
PharmaRelations ApS
Hummeltoftevej 49
2830
Virum
Praktisk information
Oprettet
17-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
330563853
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Regulatory Affairs consultant
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed