Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Legal Counsel i Koncernjura

ATP

Denmark

Indrykket
13-07-2020
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
23-07-2020
Kviknummer
330283627
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Juridisk rådgiver
Erfaringer - I højere grad
Jura
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du levere juridisk rådgivning af høj kvalitet?
Vi søger en kollega, der vil være med til at sikre, at ATP følger gældende lovgivning og som kan finde nye løsninger. Dig, der kan rådgive og sparre med forretningen, koncernledelsen og bestyrelsen, når det fx drejer sig om at udarbejde beslutningsoplæg, juridiske notater, ledelsesrapportering, politikker og retningslinjer.

Du kommer til at arbejde i vores Governanceteam, og vi lægger vægt på, at du har erfaring med bestyrelsesbetjening, fx fra en finansiel virksomhed, og at du også trives med procesorienterede opgaver. Du har et godt kendskab til og indsigt i selskabsretlige forhold og reglerne for finansielle virksomheder. Hvis du også har erfaring med pension og forsikring, vil det være en fordel.

Du kommer bl.a. til at:?

  • tilrettelægge, udarbejde, koordinere, kvalitetssikre og udvikle bestyrelses - og udvalgsmateriale
  • rådgive om finansiel lovgivning, herunder outsourcing og aflønning
  • udvikle governance, herunder udarbejde politikker og retningslinjer
  • håndtere lovovervågning, høringer og bistå ved lovarbejde
  • udarbejde koncerninterne aftaler
  • håndtere løbende ad hoc-opgaver fra ATP's ledelse og forretningsområder.

Er du detaljeorienteret og i stand til at se tingene oppefra?
Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Du har et stærkt fagligt fundament og relevant erfaring med flere af de nævnte arbejdsområder.

Du har evnerne til at håndtere komplicerede juridiske problemstillinger med forretningsforståelse. Du er proaktiv, løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne og trives i en hverdag med mange prioriteter. Som person er du analytisk med sans for både helikopterperspektiv og detaljer, ligesom du er:
  • struktureret, ansvarsbevidst og har gennemslagskraft
  • den, der bevarer overblikket i pressede situationer og har vilje og evne til at prioritere samt afslutte opgaver
  • en teamplayer.

Vil du være organisationens sparringspartner?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere - hele livet.

Koncernjura er en stabsfunktion med reference til ATP's CFO og viceadministrerende direktør. Det er os, der fungerer som koncernens interne juridiske rådgiver og sparringspartner på tværs af forretningen. Vi er garant for koncernens stærke juridiske fundament, og så understøtter vi samtidig ATP Koncernens vision og værdier, når vi tager ansvar, tænker nyt, gør det enkelt og lykkes sammen.

Du bliver en del af et professionelt og uformelt arbejdsklima i en afdeling med ni jurister og en koordinator, der tilsammen besidder mangeårig erfaring fra den finansielle og offentlige sektor samt advokatbranchen. Vi lægger vægt på en faglig og engageret arbejdsindsats og prioriterer samtidig balance mellem arbejde og privatliv.

=dig? Så send en ansøgning
Ansøgningsfristen er tirsdag den 23. juni, og vi behandler ansøgninger løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Mona Frandsen på telefon 4052 2192 eller mlf@atp.dk eller Senior Legal Counsel Lene Stangerup på telefon 2276 6966 eller ls@atp.dk .

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
23-07-2020
Kviknummer
330283627
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Juridisk rådgiver
Erfaringer - I højere grad
Jura
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed