Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Investment Controller søges til Følsgaard Family Office A/S i Vedbæk

Proselection ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-12-2022
Kontakt
Proselection ApS
Hammerensgade 1
1267
København K
Tlf
70227079
Praktisk information
Oprettet
03-12-2022
Udløber
05-12-2022
Kviknummer
331380089
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Beskrivelse

ProSelection søger for Følsgaard Family Office A/S

Vil du arbejde i en virksomhed med fokus på investeringer og bæredygtighed? Trives du i et miljø med plads til både et højt fagligt niveau og god work life balance? Så skal du søge stillingen som Senior Investment Controller hos Følsgaard Family Office.  

Som Senior Investment Controller bliver du en del af en økonomifunktion bestående af to controllere, en senior accountant og en CFO, som du vil referere til. Afdelingen tager sig bl.a. af likviditetsstyring, risikostyring, investeringscontrolling, regnskabscontrolling, regnskabsudarbejdelse og bogholderi samt rapportering til ledelse og bestyrelse.

Dit ansvarsområde vil være virksomhedens investeringscontrolling, likviditets- og risikostyring, og du bliver ansvarlig for datagrundlaget for rapportering, og du skal være med til at sikre kvaliteten i virksomhedens investeringsbeslutninger. Du vil have et tæt samarbejde med virksomhedens investeringsafdeling. En del af dine opgaver løses med hjælp fra afdelingens Investment Controller, som du vil guide og sætte den faglige retning for.

Du vil således få en meget alsidig arbejdsdag med bred kontaktflade i organisation og med gode muligheder for at sætte dagsorden inden for dit fagområde.

Stillingen er på 37 timer inkl. frokost pr. uge.

Du vil varetage opgaver af nedenstående karakter:

Arbejdsopgaver

  • Kontrol og rapportering af performance i de enkelte porteføljer/investeringer holdt op mod benchmark
  • Rapportering og ad-hoc analyser til brug for Investeringsafdeling, ledelsen og ejerfamilien
  • Etablering af datawarehouse og rapportering i PowerBI for data til investeringscontrolling og risikostyring.
  • Likviditetsstyring
  • Kontrol af værdiansættelser
  • Kontrol af omkostninger til banker, kapitalforvaltere og porteføljemanagere
  • Kontrol af handler
  • Årlige stress-test beregninger for de enkelte porteføljer og de samlede formuer
  • Deltagelse i due-dilligence proces ved tegning af nye investeringstilsagn
  • Opdatering og kontrol af data i de centrale værktøjer til styring af investeringsporteføljen (Hemonto og Business Central)

Om virksomheden
Følsgaard Family Office A/S er ejet af fem familiegrene af Følsgaard familien, som udspringer af familierne bag to større danske erhvervsvirksomheder (Hans Følsgaard A/S og A. P. Møller – Mærsk A/S). Familiekontorets tre kerneområder er formuepleje, økonomistyring og administration/service. Således fungerer Følsgaard Family Office A/S som investeringshus og varetager familiens interesser i ejendomme, skovdrift og finansielle investeringer alt sammen med særligt fokus på bæredygtighed. På kontoret i Vedbæk arbejder 16 medarbejdere i et uformelt miljø med godt kollegialt sammenhold og faglig respekt. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold som bl.a. omfatter pension, sundhedsforsikring, frokostordning og seks ugers ferie og feriefridage samt fem firmabetalte feriedage.

Personlige kompetencer
Du er fagligt stærk og tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Du er ordentlig og professionel samt forstår at arbejde under fortrolighed og diskretion. Som person er du pligtopfyldende og sørger for, at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Endvidere byder du gerne ind med den gode ide, når du ser en optimeringsmulighed. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet. Du er god til at kommunikere, også når det gælder tekniske og investeringsmæssige forhold til "ikke-økonomer". Du skal have en positiv tilgang til dit arbejde og kolleger, så du bidrager til en positiv stemning på kontoret.

IT-kompetencer
Du arbejder med Excel på højt niveau. 

Uddannelse & Erfaring
Du har flere års erfaring fra en lignende stilling. Herudover har du en uddannelse som Cand.merc.fir., Cand.merc.aud. e.l.

Sprog
Dansk og engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen & Helene H. Vestergaard.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=47a8516b)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Proselection ApS
Hammerensgade 1
1267
København K
Tlf
70227079
Praktisk information
Oprettet
03-12-2022
Udløber
05-12-2022
Kviknummer
331380089
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed