Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Data Engineer til essentielt team placeret centralt i København

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-09-2023
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
331576580
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være vores nye faglige fyrtårn i et team der er centralt for vores efterretningsarbejde? Så kom og bliv del af et team med høj faglighed og gode kollegaer på en anderledes og spændende arbejdsplads.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Som senior data engineer hos os, vil du få en afgørende rolle med at identificere, indsamle og integrere data fra forskellige kilder, ved at udvikle og optimere ETL data pipelines af høj kvalitet til store mængder data. Du vil indgå i et dygtig team og hjælpe med at definere vores interne udviklingsstandarder og data engineering best practices, samt være fagligt fyrtårn for teamet. Du vil møde en stor data variation, omfangsrige data mængder samt en høj data velocity og få mulighed for at udvikle nye måder at berige data på for at forbedre den efterretningsmæssige værdi.

Dit nye team har højt til loftet, vi har det sjovt når vi er på arbejde og der er et godt kollegialt miljø med sociale aktiviteter. Du vil få en chef som tror på feedback, personlig udvikling og frihed under ansvar, og som vil være der til at støtte dig i dit arbejde så du lykkes bedst muligt.

Du og din baggrund er vigtig
Det er ikke vigtigt at du har en baggrund inden for efterretning – det skal vi nok lære dig alt om!

Vi forestiller os derimod at du har erfaring med følgende:

  • Udvikling og vedligehold af data flows i produktion.
  • Solid programmeringserfaring med Java, Python eller lignende.
  • At arbejde med big data i SQL/NoSQL databasesystemer og med ETL-pipeline, automatisering og workflow management værktøjer (e.g. Apache Airflow/NiFi).
  • At du er velbevandret i data engineering principper og begreber som bl.a. data wrangling, discovery, cleaning, enrichment, validation mv.
  • At arbejde med struktureret og ustruktureret data, berigelse af både meta- og contentdata, samt solidt kendskab til best practices inden for datakvalitetsstyring og pålidelig data governance.
  • Erfaring med data storage og retrivealsystemer (e.g. OpenSearch og S3), vil desuden også være et plus.
  • Og trives godt i og med at vejlede et yngre team af data engineers.
Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.
Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling. Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.


Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 1. oktober 2023.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 41 og stiler mod en ansættelse fra 1. december 2023/1. januar 2024. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2233, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores beretning ”INDBLIK”, hvor du bl.a. kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
331576580
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed