Gem annonce

Sektionschef til programstyringskontor (PMO) i Signalsystemer

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf
41783851
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
08-04-2020
Kviknummer
330236522
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Banedanmark er i gang med at udrulle nye signalsystemer på fjernbanen og S-banen. Vi ønsker at sikre, at udrulningen er på rette vej i forhold til planerne herfor, og at rapporteringen af planer, fremdrift og risici til både interne og eksterne interessenter er troværdig, aktuel og relevant. Disse interessenter inkluderer det politiske niveau, Rigsrevisionen, jernbanevirksomhederne og den bredere offentlighed.

Programstyringskontoret (PMO) i Signalsystemer har ansvaret for at sikre, at Signalprogrammet understøtter Banedanmarks plan for udvikling af jernbanen og for at rapportere fremdrift og risici i Signalprogrammet. PMO står for at opbygge, vedligeholde og udvikle dynamiske planlægnings- og rapporteringskoncepter og sikre, at rapporteringsvejene er effektive. PMO har desuden ansvar for risikostyring i programmet, samt facilitering af projektstyregrupper og tværgående processer.

Banedanmark søger en sektionschef til dette PMO.

Det handler om struktur, selvstændighed og pragmatisme

Som chef for PMO’et får du personaleansvar for sektionens medarbejdere, og indgår i ledelsesgruppen for området Signal Projekter. Du får et koordinerende ansvar for hele Signalprogrammets rapportering på tværs af styringsdiscipliner og ansvar for planlægning og risikostyring på programniveau.

Vi er på udkig efter en, som har et markant systematisk og metodisk overblik samt stor selvstændighed i opgaveløsningen. Du skal også være i stand til at vælge den pragmatiske løsning, hvis situationen kræver det. Din væsentligste opgave bliver at understøtte, at vi til enhver tid gennem vores planlægning, risikostyring og rapportering arbejder for at sikre, at Signalprogrammet leverer til tiden, til prisen og i den rette kvalitet. Derudover skal du understøtte den løbende udvikling og tilpasning af områdets organisation, så organisation og ressourcer matcher både tidsplaner og budgetter.

Vi lægger vægt på, at du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og har øje for de mønstre og sammenhænge, der gør sig gældende i et program. Din analytiske indgangsvinkel er essentiel for at generere input til det ledelsesmæssige overblik over Signalprogrammets fremdrift, og derfor er din forståelse for governance-strukturer og processer også en væsentlig forudsætning for, at du kan drive opgaverne.

Strategisk overblik og analytisk dybde

Du har erfaring med at arbejde med programmer og projekter, og du evner at samarbejde med mange forskellige mennesker på tværs af faglige skel. Det er en stor fordel, at du har beskæftiget dig med den offentlige sektor og gerne politiske organisationer som Banedanmark.

Væsentlige kvaliteter hos dig er også strategisk overblik og analytisk dybde, og du har formentlig en lang videregående uddannelse. Du kommunikerer effektivt skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk. Som person er du ansvarsbevidst, selvkørende og initiativrig og trives i et projekt-/programmiljø, hvor hver dag er en ny dag med nye uforudsigelige og forskelligartede udfordringer og opgaver. Din funktion betyder, at du vil have et tæt samarbejde på tværs af divisionen Signalsystemer, med resten af Banedanmark samt eksterne interessenter for at kunne drive og skabe sammenhæng i planlægningen, risikohåndtering og rapporteringen på tværs af Banedanmark.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, kan du kontakte Thilde Restofte Pedersen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf
41783851
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
08-04-2020
Kviknummer
330236522
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce