Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionschef til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP

Haderslev, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-04-2019
ATP
Kulhavnsvej 1
6100
Haderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
26-04-2019
Kviknummer
330007371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Sektionschef
Erfaringer - I højere grad
Afdelingsledelse, 10 - 19 medarbejdere, Personaleledelse, Afdelingsledelse, drift
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du erfaring med personaleledelse? Kan du gå forrest rent fagligt og optimere driften? Så er du den sektionschef, vi leder efter i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Haderslev.

 

Kan du engagere og motivere?
Som sektionschef i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 15-20 medarbejdere, der arbejder med fagligt komplicerede sager inden for arbejdsskadeområdet. Du sikrer en effektiv og driftssikker sagsbehandling, er med til at levere synlige resultater, der motiverer og engagerer, ligesom du sørger for, at sektionen når de mål, der er sat.

Vi har hele tiden fokus på at optimere den daglige drift gennem læring og tavlestyring. Du trives i et arbejdsmiljø, som er præget af målsætningen om løbende udvikling og forandring.

Du er i stand til at holde hovedet koldt i en hektisk hverdag og formår at sætte dig ind i faglige problemstillinger og arbejdsgange. Du skaber en positiv holdånd, du samarbejder på tværs af organisationen, og så er du desuden i stand til at bidrage til planlagte forretningsmæssige og organisatoriske forandringer.

 

Er du optaget af kompleks sagsbehandling?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund. Du har erfaring med personaleledelse, en målrettet og ambitiøs tilgang til opgaveløsningen og en åben og medinddragende ledelsesstil. 

 

Som sektionschef er du nærværende og motiverende i rollen som personaleleder, ligesom du formår at gå forrest rent fagligt. Du er drevet af at beskæftige dig med kompleks sagsbehandling og er den rigtige til jobbet, hvis du:

  • sætter engagerende og prioriterede mål for dine medarbejdere og skaber sammenhæng mellem mål og strategi
  • sikrer løbende forbedring og effektivisering i opgaveløsningen
  • sikrer åbenhed og godt samarbejde
  • kommunikerer mening og retning klart og tydeligt

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?

AES er en del af ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab.  I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Det ansvar løfter vi ved at skabe balance mellem effektiv sagsbehandling, en sund økonomi og den bedst mulige kundeoplevelse. Vi har medarbejdere med stor faglighed og engagement, og vi arbejder sammen for at skabe rammer for toppræstationer og individuel udvikling. AES bidrager til et trygt arbejdsmarked, hvor man kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse af sin arbejdsskadesag. Vi tilbyder en stilling i et spændende og dynamisk miljø under fortsat opbygning, hvor du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i moderne kontorfaciliteter. Du kommer til at have masser af samarbejde med andre ledere både på tværs af afdelingens sektioner og på tværs af koncernens tre AES-lokationer i Haderslev, Vordingborg og Hillerød. Vi garanterer kompetent faglig sparring og rigtig gode muligheder for udvikling.

 

=dig? Så send en ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest fredag den 26. april. Vi behandler ansøgningerne løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Birgitte Kamstrup Kragelund på telefon 40349450

Ansøg nu
ATP
Kulhavnsvej 1
6100
Haderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
26-04-2019
Kviknummer
330007371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Sektionschef
Erfaringer - I højere grad
Afdelingsledelse, 10 - 19 medarbejdere, Personaleledelse, Afdelingsledelse, drift
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed