Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionschef for Værksted & Lager

Banedanmark, Teknik, Stenvænget 1

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Banedanmark, Teknik, Stenvænget 1
Stenvænget 1
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
330121144
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Transport og logistik)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du stå i spidsen for et værksted og gøre det klar til fremtiden?

Banedanmark er inde i en rivende udvikling, hvor jernbanen skal bringes i form til fremtiden. I området Materiel & Beredskab har vi samlet de store maskiner til vedligehold og vores øvrige vognpark. Vi har nu brug for en dygtig chef til sektionen Værksted & Lager. Sektionen har værkstedsfaciliteter i Roskilde, Fredericia og København og består af ca. 30 mand hvoraf 2 er mellemledere.

Primære opgaver i sektionen
Sektionen varetager det faktiske vedligehold af Banedanmarks samlede maskinpark, f.eks. troljer, tovejskøretøjer og hjælpevogne m.v. Hertil kommer reparation og vedligehold af sporskifter og mindre maskiner, der også bruges til vedligeholdet af jernbanenettet. En af dine nærmeste kollegaer bliver sektionschefen for Materielstyring, Dokumentation & Teknik hvor ansvaret for dokumentation, ibrugtagningstilladelser og sikkerhedsgodkendelser ligger placeret.

Fokus på projekter, arbejdsmiljø og styring.
Som sektionschef får du hjælp af dine mellemledere med den daglige produktion på værkstederne. Dit fokus skal derfor mere være rettet mod, at vores værksteder lever op til de høje standarder, som vi, og det omkringlæggende samfund, stiller os. I den sammenhæng er der bl.a. EU - krav om certificering, men også interne retningslinjer der fylder en del. Som sektionschef vil du også skulle indgå i projektarbejde og det forventes, at du kan sidde for bordenden når det kræves og sikre den nødvendige fremdrift. I den sammenhæng skal det nævnes, at Materiel & Beredskab er inde i en fase, hvor der skal ske en række markante forandringer.

Banedanmark har nemlig igangsat en løbende outsourcing af størstedelen af vedligeholdelsesopgaverne på jernbanen. Udlejningen og evt. frasalget af de store maskiner indgår som et vigtigt strategisk element i strategien for øget outsourcing, og du kommer til at indgå aktivt i planlægningen af processen da det også vil påvirke værkstedet.

Arbejdsmiljøarbejdet i Banedanmark er højt prioriteret, og som sektionschef indgår du som arbejdsmiljøleder – ikke kun for egen sektion, men for hele Materiel & Beredskab. I forlængelse af arbejdsmiljøarbejdet indgår også ansvaret for at bygninger og tekniske installationer efterses.

Ledelseserfaring og teknisk indsigt
Du har erfaring som personaleleder – også gerne med ledelse af ledere. Du skal som person være struktureret og driftssikker samt evne at sætte dig ind i tekniske problemstillinger. Erfaring med offentlig forvaltning, samt erfaringer med styring af vedligehold og materiel vil også være en fordel. Den ideelle kandidat har endvidere erfaring med implementering af certificeringsprogrammer.

Din ledelsesstil er uddelegerende og tillidsbaseret, og du formår at skabe trivsel blandt dine medarbejdere. Du har interesse for arbejdsmiljøarbejdet og kan sikre følgeskab blandt dine medarbejdere og mellemledere.

Vi kan tilbyde dig –
at blive en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og stor frihed til selv at skabe og udvikle din sektion. Du bliver en del af chefgruppen for Materiel & Beredskab, og du får muligheden for at påvirke udviklingen for hele området sammen med dine chefkollegaer. Vi er ambitiøse med vores faglighed – både når det kommer til materiel og beredskab og når det kommer til ledelse som faglighed.
Vi har netop lanceret et nyt ledelsesgrundlag baseret på Leadership Pipeline som danner rammen for dit arbejde og som binder os sammen til ét fælles Banedanmark. Som ny leder i Banedanmark vil du blive en del af det videre arbejde med få ledelsesgrundlaget og vores værdier forankret i organisationen.

Tonen på arbejdspladsen er uformel med en imødekommende sparringskultur. Banedanmark har til huse i hele landet, men du vil have din daglige gang i Roskilde.

Løn

Du ansættes i henhold til AC -overenskomsten som chefkonsulent med personaleledelse, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Såfremt du ikke har en akademisk uddannelsesbaggrund, vil ansættelsen være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt

Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Hvis du allerede er tjenestemand, vil du, efter konkret vurdering kunne bevare din tjenestemandsansættelse. Stillingen er klassificeret i lønramme 36, med titel som trafikinspektør.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen så kontakt områdechef Jes Øksnebjerg. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Teknik, Stenvænget 1
Stenvænget 1
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
330121144
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Transport og logistik)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed