Gem annonce

Sekretariatet i Frederiksberg Kommune søger to skarpe jurister

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-07-2021
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38215890
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
11-08-2021
Kviknummer
330750650
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du fod på forvaltningsret og flair for enten erstatningsret eller persondataret? Er høj faglighed, grundighed og politisk forståelse nøgleord for dig? Og vil du være med til at sætte den juridiske standard i en stor og ambitiøs kommune? Så er du måske den ene af de to jurister, vi leder efter til Sekretariatet i Frederiksberg Kommune.

Juridisk rådgivning og betjening af kommunalbestyrelse, nævn og forvaltning
Dit arbejdssted bliver Frederiksberg Rådhus, hvor du bliver en del af den juridiske enhed i Sekretariatet på kommunaldirektørens område. Enheden har bl.a. ansvaret for juridisk servicering af det politiske niveau, udarbejdelse af politiske dagsordener til magistrat og kommunalbestyrelse, juridisk rådgivning af forvaltningen, kontakt til kommunens advokater ifm. retssager, håndtering af kommunens informations­sikkerhed, GDPR og forsikringer, herunder erstatningssager, og sekretariatsbetjening af forskellige råd og nævn, herunder kommunens integrationsråd, bevillingsnævn og politisamarbejde i kreds- og lokalråd.

Du får selvstændigt ansvar for en række af enhedens faste opgaver og vil derudover løbende skulle løse en del af de opgaver, der lander på vores bord. Parallelt hermed skal du skrive sager til politisk behandling, besvare aktindsigtsanmodninger og behandle komplicerede enkeltsager, ligesom du skal yde juridisk rådgivning til hele organisationen inden for særligt det styrelses-, forvaltnings- og privatretlige område.

Dine ansvarsområder kan ændre sig afhængigt af kommunens og Sekretariatets behov, og i takt med at du opbygger erfaring og folder dit talent ud, vil du få mulighed for at prøve kræfter med nye ansvarsområder. Let adgang til faglig sparring er i højsædet hos os – uanset hvilken opgave du sidder med. I det daglige kommer du især til at sparre med dine kolleger i enheden, hvoraf fem er jurister, og Frederiksbergs Kommunes juridiske chef, der vil være din nærmeste chef.

Ambitiøs fuldmægtig eller specialkonsulent
Du er uddannet cand.jur. og har formentlig 3-5 års erfaring som fuldmægtig eller specialkonsulent i en kommune eller anden offentlig virksomhed eller fra et advokatkontor. Vi forventer ikke, at du har erfaring med alle ovenstående arbejdsopgaver. Vi går mere op i, at du er på sikker grund i forvaltningsret, og har du allerede arbejdet i dybden med det kommunalretlige felt, er det selvfølgelig kun en fordel. Ud over forvaltningsret skal du være ferm til enten erstatningsret eller persondataret og hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger og retsområder.  

Det er vigtigt, at du arbejder systematisk og resultatorienteret og tager ansvar for at komme i mål med dine opgaver. Samtidig skal du kunne facilitere samarbejder på tværs af organisatoriske skel, for vores opgaver kræver ofte tæt dialog, koordinering og bistand på tværs af forvaltningsområder mv. Sidst, men ikke mindst, skal du være god til at formidle kompliceret stof og formulere dig kort, klart og præcist – uanset om du skriver talepinde til borgmesteren, et notat til kommunalbestyrelsen eller et brev til en borger.

I Sekretariatet har vi altid ambitioner om at udvikle os og kontinuerligt løfte barren for kvaliteten af vores leverancer, for vi løser kritisk vigtige opgaver for kommunens politiske og administrative topledelse og for borgerne. Så du skal trives i et miljø, hvor vi har høje forventninger til hinanden, og du skal sætte en ære i at være en dynamo for faglig udvikling. Til gengæld kan du se frem til at arbejde tæt op mod det øverste politiske og administrative niveau og få en bred kontaktflade, udviklingsmuligheder og over 30 engagerede kolleger i Sekretariatet, som ud over Jura består af Kommunikation og Tværgående Politikudvikling.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med kopi af eksamensbeviser samt CV senest den 11. august 2021 kl. 12.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i to runder i uge 33.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt og senest 1. oktober 2021.

Løn, pension og øvrige ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten efter nærmere aftale.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38215890
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
11-08-2021
Kviknummer
330750650
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce