Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Search - it arkitekt devops

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
30-05-2020
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72371701
Praktisk information
Oprettet
30-05-2020
Udløber
21-06-2020
Kviknummer
330277524
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sætte retning for it-udviklingen i Skatteforvaltningen? Har du lyst til at være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi sammen sikrer, at løsninger bygges med de rigtige teknologier og metoder. Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi står over for en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler offentlig it på. Med vores DevOps-kontor er vi i fuld gang med at skabe en fleksibel og effektiv intern leveranceorganisation, der sikrer built-in-quality og får leverancer i produktion så ofte og hurtigt, som vores kunder har behov for.

Vi anvender moderne teknologier, som f.eks. container-platforme baseret på Openshift og Azure AKS. Vi udvikler en komplet DevOps platform til Continuous Integration/Delivery (CI/CD), som nu og fremadrettet skal danne grundlaget for udvikling, vedligehold og drift af løsninger i hele Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST).

Hovedkomponenterne i platformen er pt. GitHub, Jenkins, Ansible, JFrog Artifactory, JFrog Xray, ElasticSearch samt OpenShift og Azure. Disse komponenter vil blive suppleret med værktøjer til bl.a. automatiseret test, performanceoptimering og kodeanalyse. Nøgleordene for platformen er automatisering, genanvendelighed, samt infrastruktur-as-code for at sikre høj effektivitet og kvalitet.

Dine nærmeste kollegaer vil, udover arkitekter, være: sikkerheds-, og infrastrukturspecialister, test og QA-managers, proceskonsulenter, udviklere og scrum masters. Vi fokuserer på at løse opgaven sammen og lære af hinanden, og du skal derfor være åben for at lære nye ting og naturligt dele din viden og erfaringer.

Ansvar for at teknologier og arkitektur hænger sammen

Du får en vigtig rolle som nøglespiller og drivkraft i den fortsatte implementering og forankring af DevOps-platformen i UFST. Dit fokus vil være at videreudvikle DevOps-platformen og yde rådgivning og sparring til projekter om platformen i tæt samarbejde med et centralt platforms- og udviklingsteam.

Dine opgaver bliver primært at:

  • medvirke til den videre udvikling af DevOps-platformen og den underliggende infrastruktur
  • sikre sammenhæng mellem UFST-standarder og arkitektur i forbindelse med udvikling af DevOps-platformen
  • opsøge og afprøve nye teknologier og udviklingsværktøjer, gerne open source og cloud
  • dokumentere samt videndele erfaringer, bl.a. i UFSTs fælles arkitekturfora
  • være arkitekt på forskellige udviklingsprojekter, der implementerer nye løsninger til Skatteforvaltningen.
Tværfagligt miljø med dygtige kollegaer og gode udviklingsmuligheder

For at lykkes i jobbet skal du være fagligt stærk og dygtig til at kommunikere og samarbejde med både teknikere og ledere. Din kontaktflade i organisationen vil være stor, og der er mange tilgange til opgaveløsningen. Derfor er det vigtigt, at du kan gå ydmygt til en opgave og kan se tingene fra flere synspunkter, så der etableres en god dialog med fælles forståelse og de rigtige løsninger. Den teknologiske verden forandrer sig hurtigt, så det er vigtigt, at du også nyder at tilegne dig ny viden, drive forandringer, forbedre kundeoplevelser, og at du har gennemslagskraft.

Som arkitekt skal du medvirke til, at kommende løsninger i UFST tænkes i en helhed. Du bliver motiveret af at få lov til at arbejde operationelt og sikre sammenhæng mellem udvikling og drift. Du er nysgerrig af natur på de nyeste teknologier, rammeværk og metoder indenfor udvikling, DevOps og infrastruktur

Vi lægger vægt på praktisk og konkret erfaring som f.eks. løsningsarkitekt, CI/CD-toolspecialist eller udvikler, herunder

  • kendskab til generelle DevOps-metoder, herunder erfaring med CI/CD implementering
  • konkret erfaring med værktøjer til CI/CD
  • erfaring med udarbejdelse af arkitektur for løsninger, gerne microservicearkitektur
  • kendskab til cloudteknologier
Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, cv og relevante dokumenter via linket ”Søg jobbet” senest den 21. juni. 2020. Spørgsmål besvares gerne af Aske Jørgensen på 7237 5528.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest, og der kan blive gennemført person- og logikanalyser som en del af ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er indtil videre Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72371701
Praktisk information
Oprettet
30-05-2020
Udløber
21-06-2020
Kviknummer
330277524
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed