Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SAP Operation Manager

ALLE OMRÅDER, HQ

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
09-01-2023
Kontakt
ALLE OMRÅDER, HQ
Telegade 2
2630
Taastrup
Tlf
24684462
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
29-01-2023
Kviknummer
331455105
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du bruge din viden om SAP Basis til at gøre samarbejdet med vores hosting-leverandør endnu bedre, så vores drift også nyder godt af det? Og er du klar til at sætte retningen på området?

Hvem er vi? I DSB IT er vi godt 400 kollegaer indenfor en bred palette af IT-specialer, så der er gode muligheder for faglig sparring. Vi bryster os af et højt fagligt niveau både på menneske- og teknologisiden, og du kan se frem til et attraktivt job, hvor du får en vigtig rolle i udviklingen og eksekveringen af et digitaliseret DSB.

Du bliver en del af SAP System Management teamet, hvor vi i Danmark er 6 medarbejdere inden for SAP Basis samt service delivery, release, ressource og team management. SAP Transport Teamet arbejder ud fra vores Polske Nearshore Center og tæller 3 medarbejder. Vi arbejder desuden tæt sammen med en SAP Test Manager og en SAP-arkitekt.

Vi hører alle til i SAP Center of Excellence – et kompetencecenter, der arbejder med næsten alt indenfor SAP S/4HANA, SAP Customer Experience og SAP Business Technology Platform. Her er vi i alt 30 faste medarbejdere og et antal eksterne konsulenter, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Inden for de sidste 5 år er vi fordoblet i antal medarbejdere i SAP, fordi der kommer mere og mere SAP-udvikling. I DSB benytter vi den nyeste teknologi. Det kræver, at vi alle sammen kan udnytte den bedst muligt, så vi kommer på kurser, videndeler og udvikler os.

I teamet kigger vi hele tiden på, hvordan vi kan arbejde smartere og skabe mere værdi for forretningen og de øvrige IT-afdelinger, derfor vil du også få lejlighed til at påvirke din egen hverdag i teamet.

”Vi arbejder i en kompleks virkelighed, og jeg har aldrig haft så meget mulighed for uddannelse som hos DSB, vi udvikler os både fagligt og menneskeligt, og her er så mange fagligt dygtige mennesker” fortæller Sanja, som arbejder med styring af incidents, problems og ressourcer. I DSB siden 2018.

Hvorfor har vi brug for dig – og hvad skal du lave? Vi har flere vigtige SAP-projekter i pipeline som fx opgradering af S/4HANA til version 2022, implementering af SAP ChaRM og optimering af vores systemlandskab. Derfor udvider vi teamet med to nye kollegaer, som vil være med til at understøtte den gode relation til vores hosting-leverandør. Vi bestyrer 44 forskellige systemer, flest SAP men også non-SAP.

Som vores nye kollega er du med til at sikre, at samarbejdet med vores hosting-leverandør fungerer efter hensigten, og at vi stiller de rigtige krav i forhold til at køre optimalt på vores SAP Platform.

De fleste af vores SAP-løsninger er placeret på S/4HANA & SAP Cloud-løsninger, og vi er tæt på at lukke vores gamle SAP ECC-platform. Du får derfor muligheden for at arbejde med et af de mest komplekse SAP-systemlandskaber i Danmark.

En typisk arbejdsdag Ingen dage er ens. En stor del af dine arbejdsopgaver handler om at samarbejde med vores leverandør TCS og med vores kolleger i nogle af de andre IT- afdelinger. Vi undersøger incidents og problemer og koordinerer i fællesskab opgaverne imellem os. Vi trækker læringen ud af vores fejlfinding og gør, hvad vi kan for at optimere processerne, så vores SAP-løsninger kører optimalt.

Konkrete opgaver kunne være

 • Samarbejde med vores IT-sikkerhedsafdeling om sårbarheder
 • Undersøge integrationer til andre platforme sammen med vores IGP-team
 • Økonomiske overvejelser ift. en særlig implementering
 • Bidrage til opgraderingsstrategier
Hvem er du? Du kan sikkert genkende dig selv i nogle af følgende punkter

 • Bred erfaring med SAP Basis (måske endda S/4HANA)
 • En baggrund enten som SAP Operation Manager eller SAP Basis-konsulent
 • Erfaring fra hosting-leverandørsiden eller fra en større IT-virksomhed eller -organisation
 • Nysgerrig på den nyeste SAP-teknologi og interesseret i af opdatere din viden og udvikle dine professionelle kvalifikationer
 • Struktureret, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret
 • I stand til at samarbejde og kommunikere med vores leverandør og IT-kolleger på dansk og engelsk
Hvad kan DSB tilbyde dig?
 • En arbejdsplads i Høje Taastrup i lyse og indbydende kontorer, tæt på offentlig transport
 • Udvikling af dine færdigheder gennem kurser, uddannelse og læring gennem handling
 • Fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen
 • Et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur – vi har plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

Vores personalegoder omfatter

 • Gratis transport med DSB til og fra arbejde, mulighed for at bruge dit togkort i fritiden og fire årlige rejser med din familie
 • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og et fuldt medlemskab til alle centre i Fitness World – du betaler bare skatteværdien
 • Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling
 • Sund og lækker frokostordning og mulighed for at købe mad med hjem
Lyder det som noget for dig? Vi ser frem til at læse om dig og det, du kan bidrage med. Vi holder løbende samtaler, så send os din ansøgning, dit CV og evt. eksamensbevis senest den 29. januar 2023. Du kan også vælge at uploade din ansøgning som en video.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

• SAP System Manager Helle Christiansen på telefon + 45 24 68 22 39 eller
• Head of SAP Bent Nielsen på telefon + 45 24 68 01 39.

Dette job er også publiceret på engelsk med titlen SAP Basis Consultant. Du behøver ikke søge begge jobs.
#LI-BS1
#LI-hybrid

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ALLE OMRÅDER, HQ
Telegade 2
2630
Taastrup
Tlf
24684462
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
29-01-2023
Kviknummer
331455105
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed