Gem annonce

SAP-applikationskonsulenter til Koncern-IT

ATP

Denmark

Indrykket
30-07-2020
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
30-07-2020
Udløber
06-09-2020
Kviknummer
330241832
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Rådgivning, It-rådgivning
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du bringe ATP's SAP-løsninger til nye højder?
SAP Consultants er et SAP-kompetencecenter bestående af 30 applikationskonsulenter, System Architects og Domain /Technology Leads, der alle arbejder i teams. Lige nu er vi på udkig efter kolleger, der vil arbejde med en SAP-brancheløsning bestående af SAP FS/CD, SAP FS/CM, samt Business Rule Framework og som er motiveret af hele tiden at bringe nye løsninger i spil. Dig, der kan drifte og udvikle. Og dig, der konkret er i stand til at:

  • designe, bygge og dokumentere brugervenlige, vedligeholdelsesvenlige og driftsstabile løsninger
  • arbejde med vores ind- og udbetalingsmotor og vores beregningskerne til håndtering af sikringshændelser og udbetalingsanmodninger
  • agere aktiv sparringspartner i et team, hvor både it- og forretningsfolk er en del af hverdagen.

Har du relevant erfaring med SAP-løsninger?
Du har dokumenteret erfaring med SAP inden for Finance eller brancheløsninger og har måske prøvet kræfter med SAPs Business Rule Framework. Hvis du også har arbejdet med behandling af større transaktionsmængder relateret til ind- og udbetaling, er det et plus. Erfaring med GDPR herunder kendskab til anvendelse af SAP ILM og SAP arkiveringsprodukter er særligt efterspurgt.

Som person er du analysatoren, der finder frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at vurdere og undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Derudover er du den strukturerede type, der har 'hands on', er praktisk og formår at koordinere, planlægge og skabe systemer.

Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet?
Du bliver en del af en sektion, hvor du vil arbejde i et team i et Agile Release Train. Vi er 20 medarbejdere, der arbejder med vores Pensions- og Sikringsløsninger, som er forankret i et agilt setup. Og så er vi 10, der arbejder med leveranceansvar for ERP-området og SAP-teknikområdet. Du kommer til at arbejde med Pensions- og Sikringsløsninger.

ATP står for udbetalingen af to ud af tre velfærdskroner Danmark. Derfor er kravene til vores IT-løsninger høje. Men det er vores ambitioner også. Vi er dem, der kender SAP-området i ATP bedst. Dem, der ved, hvordan danskere interagerer med vores systemer, og hvordan systemerne kan forbedres.

=dig? Så send os dit CV
Send os dit CV, hvis det lyder som noget for dig. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Thomas Hamann-Hansen på tlf. 5152 7653 .

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
30-07-2020
Udløber
06-09-2020
Kviknummer
330241832
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Rådgivning, It-rådgivning
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce