Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samarbejdspsykolog søges til lille psykologfællesskab

Psykologpraksis v/ Elena Leah

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-02-2023
Kontakt
Psykologpraksis v/ Elena Leah
Amagertorv 14, 3
1160
København K
Praktisk information
Oprettet
25-02-2023
Udløber
28-02-2023
Kviknummer
331473008
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Praksissen er igen på udkig efter at indgå samarbejde med dygtige og dedikerede psykologer. Hvis du mener, at du passer ind i vores praksis og har et stort hjerte for ungeområdet, er du velkommen til at kontakte os. 

 

Praksissen holder til i lyse lokaler i hjertet af København K. Her tilbydes primært individuelle terapisamtaler til unge samt forældre-ung samtaler. De unge kommer ofte med udfordringer med selvværd, depressive tanker, angst, stress og relationelle vanskeligheder, men også andre emner som sorg, LGBT+ mm.

Vores metodiske ståsted er som udgangspunkt narrativ terapi, men vi er åbne for andre tilgange også og arbejder selv eklektisk. 

Ved interesse er der mulighed for at modtage psykologirelevante bøger i bytte for anmeldelser på hjemmesiden. Dette skyldes det samarbejde praksissen har med samtlige danske forlag. 

Vi søger en psykolog, som på sigt ønsker at arbejde fuldtid / min. 4 dage om ugen på sigt. Dette arbejdes der sammen op imod. Man skal være indstillet på, at dette kan tage lidt tid.

Bemærk: der er ikke tale om en fastansættelse med almindelige fastansættelsesvilkår, men en samarbejdsaftale. Dvs. man bliver selvstændig og bliver honoreret pr. session.

 

Om dig     

- Du brænder for det terapeutiske område og ønsker at hjælpe unge og deres forældre.    

- Du er i stand til at vurdere inden for hvilke områder, du har tilstrækkelig kompetencer, samt hvor du kan have godt af at udvikle dig.    

- Du har allerede et CVR-nummer eller har mod på at oprette et og sætte dig ind i, hvad det kræver at have en enkeltmandsvirksomhed (Vi skal nok hjælpe).

- Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du kan tilbyde eftermiddags-, weekend-, eller aftentider.    

- Du skal min. kunne tage 12 klienter om ugen.    

- Autorisation er ikke et krav. 

 

Praktisk 

Praksissen holder til på Amagertorv 14B, København K, hvor der er et rart miljø med andre søde behandlere. Du vil have dit eget CVR-nummer, stå for udgiften til lokale og sørge for eget regnskab, hvilket er simpelt i denne kontekst. Du varetager selv kontakten med dine klienter og planlægningen af forløbene. Ligesom du selv vælger, hvornår dine tider kommer til at ligge. 

Du kommer til at få en profil på www.Elenaleah.dk og bliver tilkoblet onlinekalenderen. Kalenderen består af et online bookingsystem samt automatiske samtalepåmindelser til klienterne. Udgifter til supervision, onlinekalender, markedsføring og hjemmeside sørger praksissen for. Pt. modtager vi gruppesupervision af Trine Garff med eksistentiel terapi som fundament. 

Der vil naturligvis være en grundig indføring i det praktiske og en prøveperiode med et par forløb. Vi sparrer løbende og værdsætter et varmt og inspirerende samarbejde, hvor det faglige samt sociale er i fokus. I praksissen har vi desuden relativ flad struktur, og siger højt hvis vi ønsker noget anderledes eller får spændende ideer. Det skal være sjovt og spændende at arbejde 

Samtaler afholdes løbende så send ansøgning samt CV snarest til Psykolog@elenaleah.dk Vi ønsker at finde den rette samarbejdspsykolog inden for de kommende måneder.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Psykologpraksis v/ Elena Leah
Amagertorv 14, 3
1160
København K
Praktisk information
Oprettet
25-02-2023
Udløber
28-02-2023
Kviknummer
331473008
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed