Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent for Forbrugerrådet Tænk

5R MARKETING Sjælland ApS

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
05-09-2021
Kontakt
5R MARKETING Sjælland ApS
Dania 38
4700
Næstved
Praktisk information
Oprettet
05-09-2021
Udløber
28-09-2021
Kviknummer
330764837
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at yde en god service, og går du op i at skabe gode vilkår og rettigheder for danske forbrugere? Lige nu søger vi salgskonsulenter, der vil udbrede kendskabet og øge medlemstilgangen til Danmarks største og mest anerkendte forbrugerorganisation. Erfaring med salg er ikke et krav.

»Det positive er, at hos de kunder, 5R samarbejder med, er kvaliteten helt i top, så det er aldrig noget dårligt, man giver kunderne« (Mads, Salgskonsulent)

Forbrugerrådet Tænk har mere end 70 år på bagen, og igennem næsten 20 af dem, har det været i et samarbejde med os. Det skyldes henholdsvis et højt kvalitetsniveau af vores resultater og ikke mindst, at det er ordenligt produkt, vi sælger, og det er noget vores medarbejdere sætter pris på.

Det lange samarbejde betyder også, at vi har et indgående kendskab til organisationen, produktet og ikke mindst hvordan vi sikrer den bedst mulige onboarding af nye medarbejdere – både med og uden foregående erfaring med salg og telemarketing.

Om vores langvarige samarbejde med Forbrugerrådet Tænk, siger de selv:

»For os er det helt afgørende, at opgaven bliver løst gennem et fælles fokus på den gode oplevelse for medlemmet. Dette kræver indsigt i vores produkt og et fælles ansvar for og engagement i forbrugersagen […] Det imødekommer 5R, hvilket vi både ser som en anerkendelse af vores produkt og gode ansættelsesforhold hos dem« (Forbrugerrådet Tænk, samarbejdspartner gennem 20 år)

Hos 5R Marketing Sjælland har vi over 20 års erfaring med telemarketing, og vi arbejder med alt fra salg og fastholdelse af kunder til serviceopgaver og mødebooking. Fælles for vores arbejde er, at kvalitet og resultater går hånd i hånd, og en god kundeoplevelse er lige så vigtigt som salget. Vi er en del af 5R-Gruppen, der er Danmarks største telemarketingskoncern.

Et job, der skaber din fremtid

»Det har ændret mig i en positiv retning, som sælger og som person« (Casper, Supervisor)

Vi har haft mange medarbejdere igennem virksomheden gennem årene, og fælles for dem er, at de peger på kompetencerne, tilegnet hos 5R, som nogle, de kan tage med sig videre i både deres professionelle karriere og personlige liv.

I forbindelse med opstarten sørger vi for en grundig oplæring i det pågældende produkt og i salgs- og kommunikationsteknik, samtidig med du kommer til at overhøre samtaler med en erfaren medarbejder, du kan sparre med, så du er klædt ordentlig på inden dit første kald. Ligeledes sørger vi for løbende og daglig feedback og coaching, der sikrer en stejl lærings- og resultatkurve.

Jobbet som salgskonsulent

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så kan vi tilbyde…

  • et fuldtidsjob, hvor arbejdstiden som udgangspunkt ligger mellem 9-16 tirsdag, torsdag og fredag og 10-18 mandag og onsdag (men vi er fleksible og kan tilrettelægge en arbejdsuge på alt mellem 30-37 timer/ugen)
  • en fast grundløn, der alt efter dit timeantal, giver en fast løn på i gennemsnit 14.500-15.000
  • en fordelagtig provisions- og bonusordning uden loft udover grundlønnen.
  • et fremragende arbejdsmiljø med gode kollegaer i alle aldersgrupper hvor højt humør, løbende sparring med hinanden og en munter tone ses som en bærende søjle for et godt resultat.
  • flotte kontorfaciliteter centralt beliggende i Næstved med det nyeste tekniske udstyr, så du har alle forudsætninger for at udføre dit arbejde uden problemer.
  • grundig oplæring og løbende uddannelse i salg og kommunikation, du kan tage med dig videre i både din professionelle karriere og dit personlige liv.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du er…

  • energisk, positiv og serviceminded
  • god til at kommunikere i øjenhøjde med forskellige typer af mennesker.
  • ansvarsbevidst, selvstændig og mødestabil.
  • frisk på at kaste dig ud i nye udfordringer – også selvom du ikke nødvendigvis har erfaring med telemarketing i forvejen.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du ansøge på 5rsj.dk/job, og hvis du ikke er helt overbevist, kan du på samme side høre mere om, hvad vores medarbejdere siger om jobbet.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik for ansøgere her:
Persondatapolitik for ansøgere og rekruttering

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
5R MARKETING Sjælland ApS
Dania 38
4700
Næstved
Praktisk information
Oprettet
05-09-2021
Udløber
28-09-2021
Kviknummer
330764837
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed