Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef til afsætning af automationsprojekter

Asgaard Recruitment

Randers, Østjylland

Indrykket
16-10-2023
Kontakt
Asgaard Recruitment
Normansvej 1
8920
Randers NV
Tlf
+45 21 90 09 72
Praktisk information
Oprettet
16-10-2023
Udløber
07-11-2023
Kviknummer
331578047
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Salgschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Verdo Energy Systems er en dansk virksomhed, der former energiproduktionen til fremtidens samfund, og som har alle dele af værdikæden. Verdo Energy Systems er en del af Verdo-koncernen, der med +580 medarbejdere og +5,5 milliarder i omsætning er blandt Danmarks største energivirksomheder. Verdo arbejder hver dag for at reducere CO2 i lokalsamfund og sætte et bæredygtigt aftryk på fremtiden.

Verdo Energy Systems er en central del af koncernstrategien, der skal bidrage signifikant til koncernens udvikling og vision om at skabe grøn energi og bæredygtige løsninger. Virksomheden er i gang med en transformation, har en solid økonomisk ballast og langsigtet strategi om at være i markedet. De er blandt Europas førende eksperter i grøn omstilling med biomasse, og der er store ambitioner for forretningen og den grønne omstilling.

Du referer som Salgschef til Automationschefen og bliver en del af automationsafdelingen, som understøtter resten af Verdo Energy Systems med automation i samtlige projekter. Afdelingen består af 15 medarbejdere, der er fordelt mellem lokationer i Randers og Aalborg, og du har frit valg ift. at blive ansat i Randers eller Aalborg. Afdelingen er vækstet til mere end dobbelt størrelse inden for de sidste par år og fokuserer i stigende grad på at sælge og drive egne projekter. Du får ansvaret for salg af automationsentreprisen på kedel- og energianlæg samt automationsprojekter generelt til både eksisterende og nye kunder.

Der er mere end +100 kunder, som har et energianlæg af høj kvalitet stående konstrueret af VERDO’s medarbejdere, hvorfor der er en god indgangsvinkel til det danske og norske marked.

Hvem er du?

  • Du har flere års erfaring med relationssalg og opsøgende salg. Evnen til at opbygge og vedligeholde relationer er afgørende.
  • Du har en teknisk relevant baggrund, fx maskinmester, ingeniør, automatiktekniker, automationsteknolog eller lign. inden for automatik, el, energi, procesanlæg m.m.
  • Du er drevet af at skabe den rette løsning for kunden og forstår at balancere salg og teknik.
  • Du har kørekort og taler engelsk. Forstår du også norsk, er det en fordel.

Hvorfor er jobbet attraktivt

Du får en nøglerolle med stor indflydelse i udviklingen af en kommerciel virksomhed inden for den grønne omstilling, hvor der er kort fra tanke til handling. Elektrificeringen af fjernvarme kommer til at spille en vigtig rolle i den grønne omstilling, hvilket du kan blive en del af. Din arbejdsplads bliver en konsolideret international koncern, som også findes i morgen. Der er god mulighed for at få tilført ressourcer, hvis du har argumenterne i orden. Ejerforhold i koncernen betyder også, at der er mulighed for at lave langsigtede strategiske investeringer. Projekterne indebærer snitflader mellem forskellige brancher og teknologier, og løsningerne til kunderne er unikke i hvert projekt. Branchen er i hastig udvikling og bevæger sig hele tiden i nye teknologiske retninger. Udover automation lægges der stor vægt på digitalisering, serviceprodukter samt cybersikkerhed og NIS2. Du vil møde en arbejdsplads, der er nede på jorden, præget af ordentlighed og kendetegnet af høj anciennitet. Personer som kan og vil, får vist en stor grad af ansvar og tillid. Du får en konkurrencedygtig lønpakke med firmabil, pension, sundhedsforsikring, fitnessrum, lækker katineordning og et udbud af mange sociale aktiviteter på tværs af koncernen; fx jagtklub, cykling, julefrokost, sommerfest m.m. Der er mulighed for hjemmearbejde og flextid.

Om stillingen

Du udarbejder selv mindre tilbud og får hjælp, hvis det er en større eller kompliceret sag. CRM spiller en vigtig rolle i forhold til at bevare overblikket, og du vil løbende skulle opdatere samt sikre at data anvendes effektivt. Du får en vigtig rolle i forhold til at definere produkter, marketingsmateriale, fremtidige løsninger og vil fx repræsentere Verdo ved messer og deltage i relevante netværk indenfor branchen. Leverancerne omfatter komplekse projekter inden for både OT og Automation, der er en blanding af egne Turn-Key-energianlægsprojekter og direkte leverancer til vores slutkunder, som fx kunne være systemdesign af OT og SCADA-løsning, bestykning af styretavler eller softwarepakker. Udover automation lægges der stor vægt på digitalisering, serviceprodukter samt områder som cybersikkerhed og NIS2. I forbindelse med arbejdet vil der være omkring 20 dages rejseaktivitet om året.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Normansvej 1
8920
Randers NV
Tlf
+45 21 90 09 72
Praktisk information
Oprettet
16-10-2023
Udløber
07-11-2023
Kviknummer
331578047
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Salgschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed