Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales Engineer med ansvar for det svenske marked

MAT DANIA ApS

Nordjylland

Indrykket
29-07-2021
Kontakt
MAT DANIA ApS
Markedsvej 21
9600
Aars
Praktisk information
Oprettet
29-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
330759555
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Salgsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

MAT Dania er et moderne jernstøberi med hovedsæde i Aars og maskinfabrik i Polen.

Vi leverer til førende kunder inden for segmenterne hydraulik, arbejdskøretøjer og maskinkomponenter. Vores effektive produktions set-up er baseret på automatiserede støbelinjer og ca. 70 % af vores producerede emner eksporteres.

Ca. 400 medarbejdere, 270 i DK, bidrager dagligt til at indfri vores mål om høj kvalitet og tilfredse kunder.

Karrieremuligheden for dig, der kan og vil salg
Med refence til salgschefen vil du indgå i et kreativt teknisk og kommercielt miljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen om den forretningsmæssige udvikling og med ingeniører, produktion og kvalitet om de innovative tekniske kundeløsninger.

Dine primære ansvarsområder vil være:
Key Account Management med ansvar for at videreudvikle og pleje vores stærke kunderelationer på det svenske marked. Du overtager eksisterende key accounts og skal over tid udvikle forretningen og skabe mersalg gennem teknisk projekt- og løsningssalg.

Forretningsudvikling og nysalg, hvor du gennem identifikation af markeds- og udviklingsbehov vurderer kunder og projekter i sammenhæng med målsætning og strategi. Du får, sammen med det øvrige salgsteam, ansvar for at formulere og eksekvere aktivitets- og salgsplaner og på baggrund heraf identificere og opsøge nye potentielle kunder.

Den tætte relation som direkte reference for kunden. Du varetager al kommunikation med kunden, både før, under og efter kontrakten er underskrevet. Over for kunder såvel som kolleger fremstår du som en proaktiv og troværdig samarbejdspartner, som indgår i et tæt samarbejde om at identificere kundens behov, mulige projekter og implementering af disse.

Din base bliver på kontoret i Aars, men du skal forvente ca. 40 rejsedage årligt, primært til det svenske marked. Kommer du med et netværk, som kan bringes i spil, kan geografien ændre sig.

Du får store frihedsgrader til at tilrettelægge dit arbejde og får dygtige og erfarne kolleger omkring dig. For at opnå succes i stillingen, skal du være i stand til at opnå en tilstrækkelig forståelse for produkter og processer, således du evner at indgå i et tværfagligt samarbejde og varetage en troværdig og professionel kommunikation med nuværende og potentielle kunder.

Ambitiøs salgsprofil med teknisk flair
Vi forestiller os, at du er ingeniøruddannet og har min. 5 års relevant erfaring f.eks. fra stillinger som Export Engineer, Area Sales Manager, Key Account Manager eller tilsvarende relevant B2B-salgsbaggrund. Erfaring fra jernindustrien er naturligvis et plus, men mere afgørende er, at du har en teknisk baggrund og erfaring med salg til store internationale selskaber. Har du været vant til at begå dig på det svenske marked, er det et ekstra plus.

Vi forventer, at du har erfaring med løsningssalg og formår at sætte dig ind i tekniske forhold, således at du ud fra kundens behov kan diskutere og fremhæve de fordele, som produkterne og et forretningssamarbejde med MAT Dania vil give.

Du er generelt talstærk, arbejder rutineret med IT og så er du kommunikativ stærk i skrift og tale på dansk, engelsk og gerne svensk.

Interesseret?
Vi har salgsmæssige ambitioner og er ambitiøse i vores krav til dig som ny kollega. Vi er også fleksible og nysgerrige på, hvad din erhvervsmæssige rygsæk indebærer, så matcher du ikke ovenstående 100 %, hører vi gerne fra dig alligevel.

Vi holder ferielukket i ugerne 29-31, men har du spørgsmål til stillingen, står salgschef Allan Troelsen til rådighed på mobilnr. 3035 8568. Vi behandler indkomne ansøgninger efter ferien og forventer at indkalde til samtaler i uge 32 og 33.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
MAT DANIA ApS
Markedsvej 21
9600
Aars
Praktisk information
Oprettet
29-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
330759555
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Salgsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed