Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RKKP søger studentermedhjælper til arbejdet med kliniske retningslinjer (Aarhus)

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-04-2023
Kontakt
Region Midtjylland
Hedeager 3
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
11-04-2023
Udløber
18-04-2023
Kviknummer
331531292
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at understøtte arbejdet med udvikling og opdatering af kliniske retningslinjer på kræftområdet? Er du interesseret i evidensbaseret medicin? Har du styr på referencehåndtering og flair for dokumenthåndtering? Interesserer du dig for evidensbaseret kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet – så er du måske vores nye studentermedhjælper i Retningslinjesekretariatet.

 

Dine opgaver

Som studentermedhjælper bliver din primære opgave at understøtte sekretariatets betjening af de Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG) med udvikling af kliniske retningslinjer på kræftområdet.

Du skal blandt andet være med til at:

·         lægge eksisterende retningslinjer over i ny skabelon

·         skabe overblik over eventuelle mangler i retningslinjerne

·         sikre overblik over opdatering af retningslinjerne

·         opdatere referencelister

·         opbygge og vedligeholde referencedatabase

·         sikre versionsstyring af retningslinjedokumenter

·         kritisk vurdering af retningslinjer ud fra AGREE II værktøjet

·         håndtering af hjemmeside (DMCG.dk), herunder lægge retningslinjer op i html.

·         foretage systematiske litteratursøgninger for retningslinjegrupperne

Derudover forventer vi, at du varetager ad hoc opgaver som udarbejdelse af mindre notater og referater samt yder praktisk og teknisk hjælp i forbindelse med f.eks. møder, konferencer og webinarer.

Om Retningslinjesekretariatet 
Sekretariatet er en del af afdelingen Ressourcer & Innovation i RKKP (Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram). Sekretariatet blev etableret i efteråret 2017 og understøtter et samarbejde mellem Sammenslutningen af Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) og RKKP

Arbejdet med landsdækkende kliniske retningslinjer er én af kerneopgaverne i de 25 cancergrupper (DMCG'er). Hver kræftsygdom har tilknyttet en DMCG, som ud over retningslinjer arbejder med kliniske kvalitetsdatabaser og forskning. For at understøtte kræftbehandling af høj og ensartet kvalitet på tværs af Danmark samarbejder sekretariatet med DMCG'erne om systematisk vedligeholdelse og udvikling af DMCG-retningslinjerne, herunder om at sikre et evidensbaseret og ensartet produkt for alle cancergrupper.

 

Din profil

Du læser folkesundhedsvidenskab, sundhedsteknologi, medicin eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse og er cirka halvvejs i studiet. Du må meget gerne have kendskab til litteratursøgning, brug af referencehåndteringsprogrammer samt medicinsk terminologi.
Du er erfaren bruger af Windows. Det vil også være en fordel, hvis du interesserer dig for evidensbaseret medicin samt kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet.

Du er systematisk, i stand til at skabe overblik og du arbejder selvstændigt med respekt for deadlines. Du er opsøgende og initiativrig samt sprogligt sikker på dansk og engelsk.

 

Vi tilbyder

Som studentermedhjælp i Sekretariatet for Kliniske Retningslinjer på Kræftområdet bliver du en del af et mindre team i et større fagligt fællesskab. Vi prioriterer et højt fagligt niveau, kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangstone. 
Vi er omgivet af søde og kompetente kolleger, der gerne bidrager med sparring og støtte.


Løn og ansættelsesforhold

Arbejdstiden er på 10-20 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst.

Du vil blive ansat hos RKKP i Region Midtjylland og med tjenestested på Hedeager 3, 8200 Aarhus N.


Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning og CV via vores online-system senest tirsdag den 18. april 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 17, tirsdag den 25. april 2023.


Du kan læse mere om Retningslinjesekretariatet og DMCG.dk på http://www.dmcg.dk/Kliniske-retningslinjer/ og om RKKP på http://www.rkkp.dk/om-rkkp/  


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder og metodekonsulent Sasja Jul Håkonsen på sashaa@rkkp.dk, mobil; 24786241.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Hedeager 3
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
11-04-2023
Udløber
18-04-2023
Kviknummer
331531292
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed