Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Risk & Compliance Manager

SENSU A/S

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
31-12-2022
Kontakt
SENSU A/S
Assensvej 2
9220
Aalborg Øst
Tlf
61809091
Praktisk information
Oprettet
31-12-2022
Udløber
23-01-2023
Kviknummer
331419907
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nowaco er en dansk familieejet grossist- og handelsvirksomhed med hovedkontor i Aalborg. NOWACO handler med fødevarer - hovedsageligt frosset kød, fisk, grøntsager og pommes frites. Virksomheden leverer råvarer og halvfabrikata til alle led i fødevareindustrien og også bulkpakkede produkter til grossister og til HoReCa-segmentet over hele verden.

Nowaco beskæftiger i dag ca 180 medarbejdere, hvoraf den ene halvdel sidder på hovedkontoret i Aalborg og resten på kontorer i udenlandske afdelinger.

For at styrke økonomifunktionen søges nu en udadvendt og udviklingsorienteret Risk & Compliance Manager.

Business controlling – Procesoptimering - Ledelse

Brænder du for at udvikle og optimere processer inden for business controlling, og kunne du tænke dig en ansvarsfuld rolle i en international og veldrevet handelsvirksomhed? Som den nye Risk & Compliance Manager får du det overordnede ansvar for at videreudvikle og optimere processer og arbejdsgange inden for risikostyring og compliance, ligesom du får en central rolle i forbindelse med opgradering af det nuværende ERP-system til Business Central 365, som på sigt skal implementeres i organisationen. Du tiltræder dermed en ansvarsfuld og indflydelsesrig stilling i en moderne og dynamisk virksomhed med en sund arbejdskultur og et stort fokus på sociale relationer.

Du bliver en vigtig aktør, idet du med reference til virksomhedens Finance Director får det overordnede ansvar for business controlling med det ledelsesmæssige ansvar for et mindre team af kompetente specialister. Som Risk & Compliance Manager får du også ansvaret for at videreudvikle og optimere processer og arbejdsgange indenfor risikostyring og compliance. Du får ansvaret for at udarbejde stærke og pålidelige BI-rapporter og -analyser af nøgletal m.m. som konkret ledelsesredskab til direktion og øvrige ledelse. Som den nye Risk & Compliance Manager bliver du samtidig ansvarlig for at sikre compliance med kunder, leverandør og øvrige samarbejdspartnere, ligesom du medvirker til at udarbejde en overordnet proces for compliance med henblik på at få implementeret dette fokus yderligere hos de øvrige medarbejdere i virksomheden. I denne stilling får du ligeledes indflydelse på den generelle procesoptimering, automatisering samt den videre digitalisering af økonomifunktionen.

For at få succes i rollen kommer du formentlig fra en lignende stilling, hvorfra du har fået solid erfaring med business controlling, risikostyring, analyser og rapporter af nøgletal i BI, samt udvikling og optimering af processer og arbejdsgange inden for risikostyring – og også gerne compliance. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har en relevant uddannelse indenfor økonomistyring eller tilsvarende.

Det er et krav, at du har erfaring med at arbejde i både BI- og ERP-systemer, og har du erfaring med ERP-implementeringsprocesser, vil det være en fordel. Har du ledelseserfaring, vil det ligeledes være en fordel, men ikke et krav. Da koncernsproget er engelsk, er det vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du udviklingsorienteret, analytisk og ansvarsbevidst, ligesom du i kraft af dit gode overblik evner at følge op og samle trådene. Du er udadvendt, kundeminded og serviceorienteret. Samtidig er du en hands-on, empatisk og motiverende leder, der let skaber følgeskab hos dine medarbejdere. Du trives derfor nemt i en dynamisk og til tider omskiftelig hverdag.

Er du den nye Risk & Compliance Manager hos Nowaco i Aalborg? Så skynd dig at sende en ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 77 43 33.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Assensvej 2
9220
Aalborg Øst
Tlf
61809091
Praktisk information
Oprettet
31-12-2022
Udløber
23-01-2023
Kviknummer
331419907
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed