Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisor til udvikling, implementering og håndhævelse af ny regulering

Forsyningstilsynet

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
Forsyningstilsynet
Torvegade 10
3300
Frederiksværk
Tlf
41715433
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
330292717
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Nationaløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at være med til at udvikle ny regulering for fjernvarmesektoren, der fremmer den grønne omstilling på en effektiv måde samt sikrer høj forsyning og lave priser til forbrugerne? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer.


Spændende rolle i reguleringen af energisektoren

Som revisor i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du får mulighed for at udvikle og specialisere dig. Dine daglige opgaver er alsidige og omfatter blandt andet udarbejdelse og udvikling af metoder til regnskabsmæssige belysninger og reguleringer af fjernvarmeselskaberne. Du er således med til at udvikle og implementere de kommende økonomiske metoder og modeller til regulering af fjernvarmeområdet. Desuden deltager du i faglig sparring og diskussion på tværs af organisationen, i høringer af forslag med energiselskaberne samt forhandlinger med andre regulatorer. Du bidrager derudover til udarbejdelse af afgørelser og deltager i workshops med energiselskaberne og/eller andre interessenter.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt, herunder:

  • samarbejde med dine kolleger omkring udvikling, implementering og håndhævelse af ny regulering
  • bidrage med regnskabsmæssig indsigt
  • møder med interessenter fra branchen
  • sparring og koordinering med andre myndigheder
  • dialog med eksperter
  • udarbejdelse af orienteringer og beslutningsgrundlag på direktørniveau
Nyetableret center med ansvar for udvikling, implementering og håndhævelse af ny varmeregulering

Du vil blive ansat i et nyetableret center, hvor vi har ansvaret for at udvikle, implementere og håndhæve ny varmeregulering. Dine arbejdsopgaver vil således variere fra dag til dag, men vil samtidig ændre sig over tid fra et hovedfokus på udvikling til et større fokus på håndhævelse i takt med, at den nye regulering implementeres. Centeret består p.t. af 10 medarbejdere – både erfarne og nyuddannede.

Revisor med styr på metoder og kendskab til branchen

Du er uddannet cand.merc.aud. eller har en lignende uddannelse inden for regnskab. I afdelingen arbejder vi foruden regnskab også med problemstillinger indenfor mikroøkonomi, finansiering, økonometri og statistik, hvorfor kendskab til en eller flere af disse områder vil være en fordel. Har du erfaring fra en lignende stilling eller forståelse for markederne, er det tilsvarende positivt. Det vigtigste er dog dine faglige kvalifikationer, nysgerrighed og motivation inden for energiområdet. Som person evner du at tænke kritisk, have fokus på detaljen og de bagvedliggende politiske processer. Du kan lide at arbejde med projekter og i teams, og du trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik og med tæt kontakt til energisektoren og interesseorganisationer. Du er vant til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan ligeledes arbejde selvstændigt.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I Forsyningstilsynet er vi 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. Vi bor i nye, flotte omgivelser i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Du vil blive ansat under overenskomsten for akademikere i staten.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 11. august 2020.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne Peder Kongsted på peko@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 5377.

Der kan indgå test i forbindelse med rekrutteringen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Forsyningstilsynet
Torvegade 10
3300
Frederiksværk
Tlf
41715433
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
330292717
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Nationaløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed