Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisionskoordinator til Koncernfinans

Forsvarsministeriet, Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
Forsvarsministeriet, Departementet
Holmens Kanal 42
1060
København K
Tlf
72819124
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236518
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du god til samarbejdsrelationer, styring af processer og kan formulere dig skarpt?

Så er du måske den erfarne kollega vi har brug for i departementets Koncernfinans kontor som revisionskoordinator på revisionsområdet.

Om os

Koncernfinans er en del af Koncernøkonomi- og driftsafdelingen i Forsvarsministeriets departement, og kontoret står for den overordnede koordinering og konsolidering af en række centrale produkter på økonomi- og driftsområdet, herunder ledelsesinformation, prioriteringsoplæg og bevillingslove. Kontoret har især et fokus udadtil – i forhold til bl.a. Finansministeriet og Rigsrevisionen – og har således også ansvaret for koordinationen på revisionsområdet; både ift. den interne revisions arbejde og ift. Rigsrevisionen.Om stillingen

Vi søger en erfaren kollega – civil eller militær – til vores Koncernfinans kontor, der skal indgå i teamet, der står for koordinationen af revisionsområdet for hele koncernen.
- Du vil være medansvarlig for den løbende kontakt og relation til Rigsrevisionen og den in-terne revision, herunder medvirke til et godt samarbejde og den rette forståelse hos Rigsrevisionen for Forsvarsministeriets virksomhed og styringsmodel.
- Du skal have overblikket over igangværende revisioner og sikre fremdriften i styrelsernes arbejde med at følge op på revisionsanbefalinger og revisionskritik.
- Du skal formidle kontakten til og bistå øvrige kontorer i departementet og revisionskoordinatorer i styrelserne.
- Du får ansvaret for at kvalitetssikre høringssvar og ministersvar til Rigsrevisionen og den interne revision – i det omfang du ikke selv skriver dem – og medvirke til hensigtsmæssig pressehåndtering og talepunkter til ministeren i forbindelse med revisionsoffentliggørelser.
- Du skal bidrage til at udvikle en styrket opfølgning på revisionspunkter i koncernen.

Fælles for opgaverne er, at du skal gå til dem med en veludviklet procesforståelse og være garant for kvalitetssikring af bidrag fra andre dele af departementet og koncernen. Arbejdet kræver endvidere, at du er struktureret og vedholdende. Og så skal din pen være skarp, så du både kan formidle sagens kerne kort og præcist, men også på en diplomatisk, balanceret måde, der tager hensyn til samarbejdsrelationen til Rigsrevisionen.

Om dig

Det er en fordel, hvis du har et bredt kendskab til ministerområdet, og vi forventer, at du har gå-på-mod og godt humør, selv når der er behov for, at sammenhænge og modus skal forklares flere gange. Det er ikke en forudsætning, at du har forhåndskendskab til økonomiområdet – vi skal nok give dig den nødvendige baggrundsviden.

I bytte for dit engagement og faglige kompetencer kan vi tilbyde:
- En udfordrende hverdag i en spændende og ambitiøs afdeling, hvor både resultater og udvikling spiller en central rolle.
- Opgaver på et unikt ministerområde med stor bevågenhed og høje forventninger til kvaliteten i opgaveløsningen.
- Fokus på at dit potentiale udfoldes og udvikles yderligere.
- Engagerede og kompetente kollegaer i et godt arbejdsmiljø kendetegnet ved humor og sociale arrangementer.


Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om Løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du har en civil uddannelsesbaggrund, vil du blive ansat som fuldmægtig eller konsulent i henhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Afhængig af din erfaring og kvalifikationer kan der forhandles tillæg i forbindelse med ansættelsen. Du vil tillige modtage en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er til besættelse
Dit daglige tjenestested er Forsvarsministeriets departement, Holmens Kanal 9, København.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontaktpersoner og nærmere information om stillingerne:
For nærmere information om jobindholdet kan du kontakte kontorchef Mikkel Nielsen Østergaard på 25 27 44 30.
Du kan læse mere om Forsvarsministeriets departement og kontorerne i Koncernøkonomi- og driftsafdelingen på www.fmn.dk eller på intranettet.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Jane Knudsen på 7281 9129.

Ansøgning
Du kan søge stillingen på Forsvarsministeriets hjemmeside fmn.dk under ’job’. Vedhæft ansøgning, CV, uddannelsespapirer, anbefalinger og andre relevante dokumenter.

Ansøgningsfristen er mandag d. 13. april 2020.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarsministeriet, Departementet
Holmens Kanal 42
1060
København K
Tlf
72819124
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236518
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed