Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RESEARCHER vi søger en analytisk og omstillingsparat person, der både kan fordybe sig, og få opgaverne fra hånden

PROFILPARTNERS ApS

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2730
Herlev
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
330497201
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
HR-specialist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stillingsbeskrivelse:
I de mere end 23 år Profilpartners har eksisteret, har vi aldrig kedet os. Vi er så begunstiget, at opgaverne bare vælter ind i en lind strøm - ikke blot fra vores meget trofaste "gamle" kunder, som har haft Profilpartners, som deres faste samarbejdspartner i rigtig mange år, men også fra nye kunder, som ofte er henvist fra de eksisterende.

Derfor har vi brug for en kollega, som ønsker at indgå i et meget dedikeret men også travlt team. Vi får altid de sværeste opgaver, som vores kunder ikke selv vil eller kan løse. Derfor bruger vi meget tid på at finde de helt rigtige emner til vores kunder, der i mange tilfælde er fra den tekniske branche.

Vi forventer derfor, at du er i stand til at sætte dig ind i til tider meget kompliceret stof og ofte materiale, som er meget teknisk. Vi forventer, at du er i stand til at sidde og fordybe dig og nørde med en opgave flere timer ad gangen, men også at du uden tøven tør gribe telefonen og bare ringe til folk. Des flere opgaver, du kan kapere, des flere opgaver vil du komme til at arbejde med.

Der er tale om meget forskellige typer opgaver, idet vi rekrutterer på alle niveauer lige fra topledere, mellemledere og specialister til teknikere og kundeservicemedarbejdere. Niveauet du kommer til at rekruttere på vil derfor i høj grad afhænge af dit erfaringsgrundlag, samt dine ønsker og evner.

Da vi (som tidligere nævnt) ofte får de mere vanskelige opgaver, som vores kunder ikke selv kan løse, forventes du, at være proaktiv og kreativ i din tilgang til, hvordan den helt rette kandidat skal findes.

Du overtager ansvaret for dine opgaver fra de er kommet i hus, og får en hverdag, hvor du både arbejder meget selvstændigt, men hvor du altid vil kunne trække på dine kollegaers erfaringer. Vi arbejder meget struktureret og med stor data disciplin, hvilket du forventes at indordne dig under.

Virksomhedsbeskrivelse:
Profilpartners er en velkonsolideret rekrutteringsvirksomhed med mere end 23 års anciennitet på markedet inden for rekruttering af ledere, specialister og generalister til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Vi er kendt for at være dedikerede i vores arbejde og for at levere rekrutteringsløsninger af høj kvalitet. Vi holder, hvad vi lover og går aldrig på kompromis med de løsninger, vi præsenterer for vores kunder. Vi er ærekære med vores arbejde og bestræber os altid på, at yde vores bedste for at levere den optimale løsning til vores kunder.

Vi har højt til loftet og alligevel begge ben på jorden. Har du en god idé, gennemfører vi den gerne. Tonen er fri og meget direkte, og i hverdagen bidrager humor og en uformel omgangstone til et inspirerende arbejdsmiljø og et godt fællesskab.

Vi har et meget stort firmadomicil i flere etager, og du kommer til at sidde sammen med kollegaer på fælleskontor i den gamle byrådssal.

Egenskaber:
Du er en god selvstarter med et godt drive, der forstår at sætte den ene fod foran den anden, uden at gå på kompromis i dit arbejde.

Desuden er du resultatorienteret og kvalitetsbevidst og arbejder vedholdent med opgaverne, til du når de opstillede mål.

Du evner at fordybe dig i opgaverne. Du arbejder selvstændigt og er samtidig også en god team-player. Din åbne og imødekommende personlighed gør dig i stand til at tale med alle typer mennesker.

Du er samtidig vedholdende og omhyggelig med dit arbejde og du er hurtig på tasterne og kan blindskrift.

Erhvervserfaring:
Vi er åbne overfor forskellige baggrunde, men det er en fordel, hvis du har en bred indsigt i teknik.

Uddannelser:
Vi er åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkundskaber / IT:
Det forventes, at du er flydende i danske og engelsk i både skrift og tale, da der er opgaver med udarbejdelse af materiale på både dansk og engelsk. Dertil kommer, at du er en erfaren bruger af IT og internettet.

Du tilbydes:
En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra beslutninger til handling.

Løn:
Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

RESEARCHER/164421

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2730
Herlev
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
330497201
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
HR-specialist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed