Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabsmedarbejder

NIRAS

Allerød, Nordsjælland

Indrykket
26-01-2023
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
26-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
331476513
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Regnskabsmedarbejder
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Motiveres du af faglige udfordringer, hvor både helheden og sans for detaljen er i hovedsædet? Trives du med at arbejde inden for deadlines, og formår du altid at bevare overblikket og eksekvere på et højt niveau? Så er du måske kollegaen, den engagerede og erfarende regnskabsmedarbejder, vi søger til vores Accounting Team. Som regnskabsmedarbejder vil du blive en aktiv del af den daglige drift i vores Shared Service, hvor vi udfører opgaver for vores datterselskaber.

Vi arbejder tæt sammen med de øvrige enheder i Global Finance, og du vil indgå i et team på 10 medarbejdere på vores hovedkontor i Allerød.


Dine opgaver vil i jobbet være alsidige og du vil blandt andet få følgende opgaver:

 • Daglig bogføring af indbetalinger for danske og udenlandske selskaber
 • Ansvarlig for rykkere til debitorer samt anden opfølgning
 • Hensættelse til tab på debitorer
 • Gennemgang og godkendelse af rejseafregninger
 • Selvstændigt udføre afstemninger
 • Diverse ad hoc opgaver


Vi forestiller os, at du

 • Har minimum 2-5 års erfaring som enten bogholder, revisorassistent eller regnskabsmedarbejder
 • Arbejder selvstændigt i din tilgang til arbejdsopgaver og problemløsninger
 • Har en fleksibel og positiv tilgang til din omverden og kolleger
 • Har interesse for at optimere og effektivisere arbejdsprocesser
 • Er vant til at bruge Excel og har digital parathed
 • Er flydende på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt
 • Er åben overfor ad hoc opgaver og udførsel


Vi tilbyder

Du får chancen for at være med på rejsen i den videre udvikling og vækst i NIRAS med gode muligheder for at præge dit jobindhold og din egen udvikling. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på engagement, ansvarlighed og selvstændighed.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en af landets førende rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 2.500 medarbejdere. Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder samt gode muligheder for hjemmearbejde.

Du vil blive en del af en virksomhed, der har besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ - vi kalder det GREENsition - omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskab og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer.

Yderligere oplysninger og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Accounting, Pia Sonne Kildahl på mobil 6034 0968.

Ansættelse afholdes løbende. Så send gerne din ansøgning snarest.

Ansøg nu
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
26-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
331476513
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Regnskabsmedarbejder
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive
Beliggenhed