Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Purchasing Manager til vækstvirksomhed

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
06-06-2023
Kontakt
PRO&CO A/S
Ydre Ringvej 65
7000
Fredericia
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
29-06-2023
Kviknummer
331568028
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Indkøbschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Markedet viser stor efterspørgsel på fjernvarmeanlæg fra Gemina Termix. Det giver kraftig vækst i virksomheden, og det har afsmittende effekt på indkøbsfunktionen. Er du personen, der kan videreudvikle indkøbsfunktionen, så den kan spille en aktiv rolle i vækstfasen?

Om jobbet
Vi søger en Purchasing Manager, der med ansvar for indkøbs- og lagerfunktionen i Sunds sikrer et optimalt vareflow til rette tid, pris og kvalitet. Du får til opgave at drive afdelingen gennem de daglige opgaver samt udvikle og gennemføre en plan for, hvad der skal til for, at funktionen fortsat kan spille en strategisk vigtig rolle i den kraftige vækst, som virksomheden oplever.

Du får en spændende og varieret hverdag, hvor du som leder af indkøbs- og lagerfunktionens 7 medarbejdere, skal sikre teamet er motiveret, har de rette kompetencer, og at de kender retning og mål for afdelingen. Du arbejder med interne processer og værktøjer, og du arbejder eksternt i forhold til at sikre den rette portefølje af leverandører, samt for at sikre høj leveringssikkerhed af materialer til produktionen.

Arbejdsopgaverne er forskelligartede og spænder over et bredt felt:

  • Styre forhandling og samarbejde med nye og eksisterende leverandører
  • Søgning og sourcing af nye råvarer og materialer
  • Sikre optimering af lager og vareflow
  • Rapportering af nøgletal og forecast
  • Optimering af processer
  • Vedligeholde og sikre valide lager- og varedata i NAV
  • Optimering af priser herunder costdown-strategi
  • Styring af intern og ekstern logistik og fragt
  • Varetage operationelle og strategiske indkøbsopgaver
  • Kontakt til både koncerninterne leverandører og eksterne råvareleverandører

Med reference til General Manager bliver du en del af et mindre indkøbs- og lagerteam med stor kontaktflade på tværs af både forretning og koncern. Du arbejder ud fra kontoret i Sunds ved Herning, og skal forvente rejseaktivitet i det omfang, opgaverne kræver det.

Om dig
Du har en relevant uddannelse indenfor indkøb og logistik samt efterfølgende skabt resultater i et lignende job, hvor du har haft ansvar for både indkøb, fragt, logistik og ledelse. Vi ser meget gerne, at du har erfaring med tekniske produkter eventuelt fra vvs-branchen. Har du erfaring fra vækstvirksomhed, og ved hvilke redskaber du skal gribe efter i værktøjskassen for at føre indkøbsfunktionen godt igennem væksten, er det en klar fordel.

Du forventes at være dygtig til forhandling og leverandørsamarbejde, og skal i det hele taget have en passion for at arbejde bredt indenfor indkøb. Du kommer til at arbejde i en flad struktur, hvor alle har trænet kompetencer til at kunne hjælpe hinanden, så afdelingen kan gennemføre sit arbejde i enhver situation, uden produktionen går i stå. Du brænder for ledelse og forstå at lede nærværende og situationsbestemt med fokus på at skabe motiverede medarbejdere.

Erfaring med Microsoft Dynamics NAV vil være et plus. Du er godt kommunikerende på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Som person er du proaktiv, fleksibel og udadvendt. Du forstår at arbejde struktureret og kan, i en foranderlig hverdag, holde mange opgaver i gang på samme tid gennem effektiv prioritering og godt overblik.

Gemina Termix tilbyder
Du tilbydes et spændende job i en innovativ, international, Lean-orienteret og højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af produkter. Organisationen er flad, omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du vil blive modtaget med et tilpasset træningsprogram, der sikrer den bedst mulige start på dit nye job. Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt og suppleres med sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds og har 158 medarbejdere
Virksomheden er specialiseret indenfor udvikling, produktion og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har de sikret sig en ledende position indenfor fjernvarmebranchen.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Gemina Termix, på tlf. 96 60 32 00.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via dette knappen ”Søg stillingen” herunder.

Ansøgningerne behandles løbende.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Ydre Ringvej 65
7000
Fredericia
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
29-06-2023
Kviknummer
331568028
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Indkøbschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed