Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog/specialpsykolog til Psykiatrisk Klinik Slagelse, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Region Sjælland

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Region Sjælland
Herlufsvænge 14B
4700
Næstved
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
330529325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en autoriseret psykolog/specialpsykolog til besættelse af en stilling med planlagt tiltrædelse d. 1. maj, 2021, ved Psykiatrisk Klinik Slagelse.

Ansøgeren forventes at have praktisk erfaring med dialektisk adfærdsterapi (DAT) eller skematerapi (ST), så at han/hun umiddelbart kan indtræde som terapeut i klinikkens behandlingsgrupper med et passende forhåndskendskab til de relevante metoder.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid.

Klinikken er beliggende i psykiatrisygehuset i Slagelse og står for en del af det ambulante behandlingstilbud i Psykiatrien Vest, Region Sjælland.

Det tværfaglige personale i klinikken består af 2 læger, 5 psykologer, 4 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 diætist og 2 sekretærer.

Behandlingsformer inspireret af kognitiv adfærdsterapi (KAT) er grundlaget for klinikkens specialiserede, intensive gruppebehandling.

Klinikken tilbyder ambulant behandling til patienter med angst, OCD, depression, PTSD og personlighedsforstyrrelser. Mange af patienterne frembyder komplekse og ko-morbide tilstande.

Som angivet arbejder vi tværfagligt inden for den kognitive referenceramme, f.eks. som udtrykt ved KAT, DAT og ST – suppleret med mindfulness.

Afhængigt af individuelle interesser og kompetencer kan der også tildeles arbejdsopgaver inden for assessment eller kognitive undersøgelser. Som psykolog vil du bevilges en stor grad af frihed til selv at planlægge og udføre dine arbejdsopgaver inden for rammerne af de behandlingspakker, som vi leverer til vore patienter.

Du vil modtage supervision og vejledning i et omfang, der afspejler dine behov og kompetencer.

Vi søger en autoriseret psykolog/specialpsykolog, der har:

  • Erfaring med dialektisk adfærdsterapi (DAT) eller skematerapi (ST) for personlighedsforstyrrelse i grupper
  • Interesse for PTSD med eller uden (selvstændigt behandlingskrævende) personlighedsforstyrrelse
  • Lyst til at samarbejde tværfagligt om behandlingen af vore patienter
  • Erfaring med – og viden om – behandlingen af klinikkens sammensatte patientgruppe
  • Gode samarbejdsevner, omsorg for vores patienter og en positiv livsholdning

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Yderligere informationer:
Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Hanne Larsen eller overlæge Lars Møller. Ansøgningen sendes via linket senest den 18. marts 2021 og samtaler forventes afholdt i uge 12.

Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst med psykologforeningen. Indhentning af referencer og straffeattest (§22) indgår som en fast procedure i forbindelse med besættelse af stillinger i klinikken.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Herlufsvænge 14B
4700
Næstved
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
330529325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed