Gem annonce

Psykologer/pædagogisk psykologiske konsulenter til PPR Rudersdal

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2022
Rudersdal Kommune
Stationsvej 36
3460
Birkerød
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
15-06-2022
Kviknummer
331159586
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet

Pædagogisk, Psykologisk Rådgivning i Rudersdal Kommune søger engagerede psykologer/pædagogisk psykologiske konsulenter.

Brænder du for at understøtte børn og unges trivsel, udvikling og læring? Formår du at have et ressourcefokuseret øje for både det enkelte barn og helhedsperspektivet omkring barnet? Har du lyst til at være med til at udvikle indsatserne til børn og unge, så de bedst kan blive mødt i deres behov for specialpædagogisk bistand?

Så søg hos os!

Vi har lige nu ledige stillinger og et øget fokus på at skabe en endnu bedre sammenhæng mellem PPR, vores specialundervisningstilbud og det almene område.

Stillingerne er på 32-37 timer og afhængig af dine interesser og kompetencer, retter opgaverne sig primært mod almenområdet, men da vi også ser et stigende behov omkring mellemformer og flere børn i vores specialiserede tilbud, vil der også være mulighed for opgaver med dette fokus.

I stillingerne indgår følgende arbejdsopgaver:

 • Pædagogisk psykologisk rådgivning på skoler og i institutioner
 • Undersøgelser af børn der har behov for specialpædagogisk bistand med dertilhørende udfærdigelse af PPVer
 • Observation af børn i deres udviklings- og læringsmiljøer og sparre med lærere og pædagoger
 • Vejledning og konsultativ bistand til lærere, pædagoger, ledere m.fl. om udvikling af det forebyggende, inkluderende og indsatsorienterede arbejde i tæt tværfagligt samarbejde med andre kollegaer i PPR
 • Rådgive børn og familier
 • Facilitere og deltage i netværksmøder med flere aktører
Din profil

Du ser værdien af at skabe deltagelsesmuligheder for børn i læringsmiljøer og understøtte relationskompetence hos de vigtige voksne omkring dem. Dette betyder, at du er optaget af et godt og tværfagligt samarbejde samt at inddrage barnets forældre og netværk i tværgående og helhedsorienterede løsninger, så tæt som muligt på en almindelig hverdag i deres nærmiljø. Herudover trives du med mange forskellige opgavetyper, er struktureret og udviser initiativ såvel som ordentlighed i forhold til opgaveudførelsen.

Samlet set lægger vi vægt på, at du:

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor pædagogik eller psykologi; dette ville være med kandidatniveau fra universitetet og kunne være enten som cand.psych., cand.pæd.psych., cand.pæd.pæd.psych. eller lignende.
 • Kan samarbejde med og yde en kvalificeret pædagogisk psykologisk rådgivning og vejledning til forældre, skoler og daginstitutioner med henblik på at fremme børns trivsel og udvikling i deres nærmiljø.
 • Har gode relationelle kompetencer, som naturligt kommer til udtryk i samspillet med børn, unge, forældre, fagprofessionelle og kollegaer og evner at samarbejde på tværs af faggrupper og områder.
 • Har interesse for og indsigt i såvel almen- og specialområdet og har lyst til at være med i udviklingen af forebyggende initiativer på begge felter.
 • Trives med dokumentations og administrative opgaver, f.eks. udarbejdelse af PPVer, visitation til specialtilbud, henvisning til psykiatri, mv.
 • Kan arbejde selvstændigt og trives med at have mange bolde i luften og kunne kommunikere med mange aktører.
 • Det vil være en fordel, hvis du har bil, men dette er ikke et must
Derfor skal du vælge os

Vi er en PPR, der brænder for at gøre en forskel. Vi er en arbejdsplads, hvor fagligt engagement understøttes af tillidsfuld ledelse. Vi lægger vægt på et tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. De seneste år har vi arbejdet ihærdigt på implementering af LØFT og brugen af SOS (Signs of Safety) som struktur for møder. Vi arbejder ud fra en bredt funderet referenceramme, bl.a. systemiske, narrative, udviklingspsykologiske og mentaliseringsbaserede tilgange.

Hos os får du et arbejde med fagligt spændende udfordringer, hvor du skal arbejde selvstændigt, og som en del af et tværfagligt team, bestående af logopæder, fys/ergoterapeuter, psykologer og PPR-konsulenter. Hvert af de tre fagteams har en teamleder og vi er en del af Børn og Familieområdet, der består af Sundhedstjenesten, Myndighedsområdet, Familiehus og Tandplejen, hvorfor du vil blive en del af områdets fælles udvikling.

Vores PPR medarbejdere arbejder under en stor grad af selvtilrettelæggelse og har kontorer ude på skolerne med ugentlige interne møder (fagmøder, supervision, personalemøder, tværfaglig sparring, mv.). Interne møder samt fleksible kontorpladser er i Administrationscenteret i Birkerød. Vi har både intern og ekstern supervision samt mentorordning. Du vil desuden få rig mulighed for at være med til at videreudvikle det psykologfaglige fællesskab.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse er pr. 1. august 2022 og den ugentlige arbejdstid er på fortrinsvis 37 timer, men med mulighed for ned til 32 timer efter ønske. Rudersdal Kommune har fleksibel arbejdstid og du skal derfor også være indstillet på, at arbejdsmængden kan variere henover året. Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne om Ny Løn.

Om os

Børn og Familie har til huse i Administrationsbygningen i Birkerød, Stationsvej 36, 3460 Birkerød - 2 minutter fra Birkerød S-station.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi tager ansøgere ind løbende, så skynd dig at søg, deadline er senest d. 15. juni 2022.

For yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte teamleder for PPR-psykologerne, Ida Silver, via mail: isil@rudersdal.dk eller via telefon: 7268 4027

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Rudersdal Kommune
Stationsvej 36
3460
Birkerød
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
15-06-2022
Kviknummer
331159586
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce