Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologer til Center for Seksuelle Overgreb

Rigshospitalet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-09-2019
Kontakt
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35455276
Praktisk information
Oprettet
19-09-2019
Udløber
03-10-2019
Kviknummer
330092783
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Gynækologisk Klinik, Juliane Marie CentretVi søger 2 autoriserede psykologer, en psykolog på 25-30 timer i tre år og en psykolog på 25-30 timer i et år til Center for Seksuelle Overgreb Unge-voksenteam med tiltrædelse 1. januar 2020.Center for Seksuelle Overgreb

Center for Seksuelle Overgreb er en tværfaglig modtagefunktion for børn, unge og voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb. I centret er der ansat psykologer, socialrådgivere, læger, sygeplejersker og sekretærer. Centret yder støtte, udredning, rådgivning og behandling til børn og familier, unge og voksne, samt tilbyder rådgivning til myndigheder og professionelle i regioner og kommuner. Desuden har centret tilknyttet en videnscenterfunktion for området.

Unge/voksen-teamet i Center for Seksuelle Overgreb består af et tværfagligt team med psykologer, socialrådgivere, en videnscenter-medarbejder, gynækologer, sygeplejersker og en sekretær. Der er tæt samarbejde mellem faggrupperne, herunder en fast ugentlig visitationskonference.

Psykologer, socialrådgivere og videnscentermedarbejderen i teamet sidder i en mindre enhed, adskilt fra den kliniske akutte modtagelse, hvor vi nyder godt af det tværfaglige samarbejde mellem alle faggrupper. Vi har faste arbejdsopgaver i fleksible rammer, godt kollegaskab og høj faglighed.

Om stillingen

Som psykolog i Center for Seksuelle Overgreb vil du primært skulle varetage behandlingen af unge og voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb.

Vores tilbud til akutte patienter, såvel som til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i voksenlivet (senhenvendere), består af overgrebsfokuseret korttidsterapi. Vi arbejder traumefokuseret, og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med akutte kriser og traumer, så vel som erfaring fra behandling af mennesker udsat for seksuelle overgreb. I vores travle hverdag forventer vi desuden, at du kan arbejde selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Visitation af akutte patienter og senhenvendere
  • Samtaleforløb med akutte patienter og personer med senfølger efter seksuelle overgreb
  • Rådgivning til patienter, pårørende og professionelle
  • Vejledning og supervision af professionelle
  • Koordinering med eksterne samarbejdspartnere
  • Udfærdigelse af erklæringer
  • Deltage i ugentlige visitationskonferencer
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.Yderligere oplysninger kan indhentes hos psykolog Line Eiby Andersen på tlf. 35 45 74 52 eller Klinikchef Lene Lundvall 35 45 13 20.Ansøgningsfrist torsdag d. 3. oktober kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 41.Søg stillingen via linket.Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35455276
Praktisk information
Oprettet
19-09-2019
Udløber
03-10-2019
Kviknummer
330092783
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed