Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykologer søges til barselsvikariater til psykologindsats på ungdomsuddannelser (UPCN)

Holbæk Kommune

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
31-05-2020
Kontakt
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Tlf
72365547
Praktisk information
Oprettet
31-05-2020
Udløber
11-06-2020
Kviknummer
330261132
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Da der er babyboom i UPCN og hele 2 af vores kolleger skal på barsel, søger vi barselsvikarer til at indgå i vores team med start den 15. august 2020.
 
Vil du være med til at sætte fokus på en tidlig indsats for unge, der grundet psykiske, personlige og sociale udfordringer, har svært ved at gennemføre en ungdomsuddannelse?
Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Unges Psykologiske Center Nordvestsjælland (UPCN).
 
Vi er en velfungerende psykologordning på 12. år, der består af 5 psykologer, der arbejder forebyggende og skal sikre trivsel og fastholdelse af unge på ungdomsuddannelserne. Kerneopgaven er at have kortere samtaleforløb med eleverne på de ungdomsuddannelser, som er med i ordningen. Dertil forekommer også forældreinddragelse, hjælp til viderehenvisning og kontakt til læge/psykiatri.
 
Dagligdagen foregår ude på uddannelsesinstitutionerne med forskellige arbejdssteder i løbet af ugen, hvor vi samarbejder med både lærere og studievejledere omkring de unge. Det er derfor vigtigt at kunne arbejde selvstændigt samt indgå i mange samarbejdsrelationer. Én dag ugentligt mødes vi i psykologgruppen til blandt andet supervision.
 
Målgruppen er bred, da vi har elever fra både FGU, VUC, STX, HTX, HHX, SOSU og  EUC. Dette betyder også, at vi arbejder med en lang række forskellige problemstillinger, og vi ser os selv som specialister i udfordringer i ungdomslivet.
 
UPCN er ejet af kommunerne Odsherred, Kalundborg og Holbæk samt ungdomsuddannelser i Nordvestsjælland. Ordningen er organiseret i enheden Ungeindsatsen i Uddannelse til Alle Unge i Holbæk Kommune.
 
Det er et krav, at du er psykolog (cand.psych. eller cand.pæd.psych.), og et stort plus hvis du er autoriseret.

Vi forventer, at du:

  • brænder for at arbejde med unge
  • har erfaring med at gennemføre samtaler med unge
  • har erfaring med udredning
  • har kendskab til ungdomsuddannelserne
  • har kendskab til psykiatrien
  • trives med selvstændigt arbejde
  • er omstillingsparat, samarbejdsstærk og kan bevare et godt overblik i en kompleks virkelighed med mange aktører og opgaver 
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er på henholdsvis 35 og 28 timer ugentligt. Der er tale om barselsvikariater og dermed midlertidig ansættelse. Lønnen er efter gældende overenskomst. Det er en forudsætning for jobbet, at du har kørekort og egen bil til rådighed. Opgaver i såvel Kalundborg, Odsherred og Holbæk kan forekomme.
 
Hvis du vil høre mere
Du er velkommen til at kontakte psykolog og koordinator Tanne Hundahl på tlf. 72 36 59 38 eller afdelingsleder Lotte Vandel på tlf. 72 36 13 95.
Yderligere information om UPCN og vores arbejde kan også findes på http://www.upcn.dk/
 
Ansøgning
Ansøgning med bilag for uddannelse skal sendes elektronisk via stillingsopslag på Holbæk Kommunes hjemmeside. Ansøgningen skal være os i hænde den 11. juni 2019. Der afholdes jobsamtaler tirsdag den 18. juni.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Tlf
72365547
Praktisk information
Oprettet
31-05-2020
Udløber
11-06-2020
Kviknummer
330261132
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed