Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog til PPR

Struer Kommune

Struer, Vestjylland

Indrykket
14-03-2019
Kontakt
Struer Kommune
Bremdal Torv 4
7600
Struer
Tlf
96848484
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
11-04-2019
Kviknummer
329978254
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

I Struer Kommune har vi barnets udviklings- og læringsmuligheder i fællesskabet i fokus. Vi tror på, at de rette rammer, den rette tilgang og den rigtige indsats kan sikre, at alle børn trives og udvikler sig med tillid til egne muligheder og lyst til at lære og forstå verden i et gensidigt samspil. Vi har derfor i PPR fokus på tidlige indsatser med udgangspunkt i barnets kontekst og de muligheder, omgivelserne og de nære voksne har for at understøtte barnets gode udvikling.

Stillingen
Da en af vores erfarne psykologer har søgt nye udfordringer, søger vi en ny PPR-kollega med psykologfaglig baggrund, som vil være en del af vores afdeling og som kan genkende sig selv i ovenstående fokus. Vi søger en kollega med kendskab til og erfaring fra PPR-arbejdet og som desuden har gode og solide erfaringer med rådgivning og vejledning ind i den pædagogiske og didaktiske virkelighed.
Vores nye kollega skal befinde sig godt i det pædagogiske felt, kunne være en faglig stærk sparringspartner og samtidig turde udfordre konstruktivt såvel de professionelle medarbejdere i dagtilbud og skoler som kollegerne i Børne og Familiecentret. Da det også er en PPR-opgave at lave pædagogiske psykologiske vurderinger er det en forudsætning for at søge stillingen, at du er uddannet psykolog og kan lave psykologiske udredninger.

Personen
Opgaverne forudsætter, at du på en og samme tid er en selvstændig og kreativ person, men samtidig også fagligt bevidst og orienteret mod samarbejdet. Du trives i en hverdag præget af uforudsigelighed, komplekse opgaver og høj efterspørgsel og evner samtidig at bevare ro, overblik og levere solid opgaveløsning. Du kan arbejde konsultativt og procesorienteret med fokus på opgaven og mulighederne og samtidig balancere ansvar og loyalitet i forhold til den kommunale organisation og PPRs kerneopgave. En del af arbejdet i PPR handler om dokumentation, så det er ydermere et krav, at du kan udtrykke dig kort, klart og kvalitetsorienteret i både skrift og tale.

Rammerne
PPR Struer er en del af kommunens børne- og familiecenter, som udover PPR også rummer sundhedspleje, familieafsnit, behandlingsafsnit og en stabsfunktion, i alt ca. 50 medarbejdere. I PPR er der ansat 4 psykologer, 3 pædagogiske konsulenter, 2 ergoterapeuter, 1 autismekonsulent samt 2 tale/hørekonsulenter. Centret er kendetegnet ved et fagligt stærkt og tværgående samarbejde, hvor muligheder og løsninger skabes i et nært samarbejde med andre relevante kolleger og så tæt på barnets hverdag som muligt.
Arbejdsmiljøet er præget af rummelighed, kreativitet og godt humør. Vi kender hinanden og står sammen om den gode og kvalitative opgaveløsning. Som psykolog får du mulighed for at indgå i den fælles interne supervision i psykologgruppen. Vi tilbyder desuden, såfremt du endnu ikke er autoriseret, en supervisionsaftale.

Praktisk
Har ovenstående vakt din interesse og har du mod på at blive vores nye kollega så send os en ansøgning.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte PPR-leder Pernille Skov på tlf. 29 26 05 58.

Det er nødvendigt for arbejdets udførelse, at du har kørekort og egen bil.

Ansøgningsfrist
11. april 2019.

Ansættelsessamtaler 23. april 2019.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Struer Kommune
Bremdal Torv 4
7600
Struer
Tlf
96848484
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
11-04-2019
Kviknummer
329978254
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed