Er du interesseret i traumepsykologi og kan se dig selv som en del af en afdeling med høj faglighed, et godt kollegialt miljø præget af uhøjtidelighed og faglig engagement, så skal du søge denne stilling.
Om afdeling for Traume- og Torturoverlevere
Afdeling for Traume- og Torturoverlevere (ATT) er en selvstændig afdeling i Psykiatrien i Region Syddanmark, som på vores to matrikler i Vejle og Odense varetager udredning og behandling af mennesker, som er traumatiserede af arbejde, opvækst, overfald, krig, flugt, tortur og lignende.
En stor del af vores patienter stammer fra andre lande og kulturer, hvilket betyder, at der benyttes tolk, og der vil være fokus på de transkulturelle aspekter.
ATT’s målgruppe omfatter mennesker med PTSD/traumelidelser, som skal behandles på regionsfunktion. ATT varetager desuden behandling af traumatiserede flygtninge på regionsfunktion og højt specialiseret funktion. Og endelig udreder og behandler ATT danske veteraner med PTSD i samarbejde med Psykiatrisk Afdeling Odense/OUH.
I ATT er vi endvidere i gang med at opbygge vores forskningsindsats på traumeområdet.
Vi er i alt knap 60 medarbejdere, som er fordelt ca. ligeligt på de to matrikler. Du får 26 engagerede og dygtige kolleger i klinikken i Vejle bestående af psykologer, sygeplejersker, læge, fysioterapeuter, socialrådgivere, peer-medarbejder, sekretærer og stab. På vores matrikel i Odense finder du ligeledes engagerede og dygtige kolleger såvel i klinikken som sekretariatet.
Vi ser gerne, at du er autoriseret og måske i gang med relevant specialistuddannelse. Det er en fordel, at du har erfaring med målgruppen og bred erfaring med udredning og behandling fra psykiatrien, men ikke en betingelse for at kunne søge stillingen.
Dine opgaver vil være:
- Systematisk udredning.
- Psykologisk behandling - såvel individuelle forløb som gruppebehandling under selvstændigt behandlingsansvar (afhængigt af erfaring og autorisation).
- Indgå i de tværfaglige teams med fælles koordinering af de enkelte patientforløb.
- Systematisk dokumentation i elektronisk patientjournal (EPJ-Syd).
- Andre opgaver efter kvalifikationer eksempelvis supervision og undervisningsopgaver.
- Deltage i udviklings- og forbedringsarbejde i afdelingen.
- Tværsektorielt samarbejde om patientforløb.
Vi tilbyder: - Ekstern monofaglig og tværfaglig supervision.
- Gode muligheder for relevant kompetenceudvikling.
- Mentorordning og introduktionsforløb for nyansatte med mulighed for supervision som en del af oplæringen.
- Mulighed for flekstid.
- Monofaglig forankring i en velfungerende psykologgruppe med gode muligheder for sparring og udvikling på tværs af vores to matrikler.
Vi lægger vægt på: - At du har lyst til at engagere dig positivt i ATT´s udvikling.
- At du har gode samarbejdsevner og trives med at indgå i tværfagligt teamsamarbejde.
- At du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at prioritere dine opgaver.
- At du har gode relationelle kompetencer og evner at være med patienter, der har en svær traumehistorie og komplekse problemstillinger.
Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og høje følelsesmæssige krav i det kliniske arbejde og arbejder med løbende at forebygge uhensigtsmæssige konsekvenser af disse.
Yderligere oplysninger om stillingen Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse 1. august eller efter aftale.
Sidste frist for ansøgning er søndag den 4. juni.
Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 12. juni. Samtalerne holdes i Sundhedshus Vejle, ATT, Vestre Engvej 51, indgang B, 3. sal, 7100 Vejle.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Psykologforening.
Det bemærkes, at Region Syddanmark anvender prøvetid, med mindre du kommer fra en lignende stilling i regionen.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konst. afdelingschef Janus Staffe på tlf.: 2332 9255, funktionsleder Lene Haugaard på tlf.: 2440 4181 eller psykolog og tillidsrepræsentant Monika Jokumsen på tlf.: 2913 3721.
Du kan finde mere information om Region Syddanmark, herunder om ATT på
www.psykiatrienisyddanmark.dk.
ATT
er en selvstændig ambulant afdeling i Psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. Vores opgave er specialiseret udredning og behandling af flygtninge med kompleks PTSD samt højt specialiseret funktion for behandling af veteraner med PTSD i samarbejde med Psykiatrisk afdeling, OUH. Vi er en velfungerende afdeling, der er delt på to matrikler i hhv. Odense og Vejle med samlet omkr. 60 medarbejdere. Afdelingen er organiseret i teams, herunder fire tværfaglige teams der varetager udredning og behandling og bestående af overlæge, psykologer, fysioterapeuter, sygeplejersker og socialrådgivere samt faglig forankring i en psykologgruppe bestående af 16 psykologer. Afdelingen er præget af høj faglighed, ønske om udvikling af nye udrednings- og behandlingstiltag, stabilitet og høj grad af social kapital og trivsel.