Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog / specialpsykolog / specialist i psykoterapi til Psykiatrien Vest, Psykiatrisk Klinik Slagelse

Region Sjælland

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
19-09-2023
Kontakt
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Tlf
23 66 96 78
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331578341
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en psykolog/specialpsykolog/specialist i psykoterapi ved Psykiatrisk Klinik, Slagelse.

Stillingen er på fuld tid (37 timer).

Psykiatrisk Klinik, Slagelse, har til huse i Videnstårnet, der er en del af det moderne psykiatrihospital i Slagelse. Klinikken henhører under Psykiatrien Vest, Region Sjælland.

Psykiatrisk Klinik, Slagelse, er en af regionens psykoterapeutiske ambulatorier. Efter henvisning og udredning tilbydes en kombination af psykiatrisk (medicinsk) og psykologisk behandling i standardiserede pakkeforløb beregnet på patienter med ikke-psykotiske lidelser, herunder angst, depression, personlighedsforstyrrelse og PTSD. (I Slagelse, modsat i Holbæk, tilbydes også behandling for OCD.)

Som psykolog/specialpsykolog/specialist i psykoterapi ved klinikken vil du indgå i et tværfagligt team på 12 medarbejdere bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter og sekretærer.

I klinikken arbejder vi med flere behandlingsformer udsprunget af en kognitiv-adfærdsterapeutisk tilgang, f.eks. dialektisk adfærdsterapi (DAT), skemafokuseret terapi (ST), manualiseret kognitiv adfærdsterapi (CBT), Unified Protocol (UP) og mindfulness. Behandlingsmanualen ”Tilbage til nutiden” indgår som del-element ved PTSD.

Klinikkens virksomhed består hovedsageligt i udredning og klinisk-psykologisk gruppebehandling. I særlige tilfælde, hvor forholdene tilsiger det, kan behandlingen imidlertid tilbydes som individualiseret psykoterapi, men ved brug af stort set de samme begreber, der er styrende for klinikkens gruppevirksomhed. Derudover vil du varetage opgaver inden for assessment og supervision.

Som psykolog/specialpsykolog/specialist i psykoterapi vil du få en stor grad af frihed til selv at planlægge og udføre dine arbejdsopgaver inden for rammerne af de behandlingspakker, som vi tilbyder vore patienter.

Du vil modtage supervision og vejledning i et omfang, der afspejler dine behov og kompetencer.

Vi søger en psykolog/specialpsykolog/specialist i psykoterapi med følgende egenskaber:

  • Lyst til at arbejde både diagnostisk og psykoterapeutisk.
  • Lyst til at samarbejde tværfagligt om behandlingen af klinikkens patienter.
  • Lyst til at deltage i udviklingen af klinikkens fagkultur – af betydning for både det terapeutiske produkt og arbejdsmiljøet.
  • Selvstændighed, klinisk dømmekraft og det fornødne overblik til at organisere patientforløb m.m.
  • Tolerant/empatisk holdning til patienter og kolleger, sundt initiativ og stærke samarbejdsevner.

Indhentning af referencer og straffeattest (§22) indgår som en fast procedure i forbindelse med besættelse af stillinger i klinikken.

Yderligere informationer

Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte oversygeplejerske Hanne Larsen eller ledende overlæge Lars Møller på telefon 58 53 64 50.

Ansøgningsfrist ansøgningen sendes via linket senest søndag d. 24. september, 2023.

Samtaler forventes afholdt i uge 39.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst med psykologforeningen.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Tlf
23 66 96 78
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331578341
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed