Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog søges til Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed på Sjællands Universitetshospital tidsbegrænset deltidsansættelse

Region Sjælland

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
31-05-2023
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
31-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331570559
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Tidsbegrænset deltidsansættelse: Psykolog søges til Onkologisk

Afdeling og Palliativ Enhed på Sjællands Universitetshospital

Vi søger 1 eller 2 psykologer til Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed på Sjællands Universitetshospital til en tidsbegrænset deltidsansættelse i perioden 1. september 2023 til 31. december 2023. Det ugentlige timeantal aftales individuelt, men forventes at lægge på mellem 10 og 20 timer om ugen i perioden.

Om afdelingen

Klinisk Onkologisk afdeling og Palliativ Enhed på Sjællands Universitetshospital er en stor afdeling, fordelt på 5 matrikler, hvoraf de største er Næstved og Roskilde. Vores mål er at fastholde og videreudvikle en servicemindet og sammenhængende afdeling, der leverer ydelser af høj kvalitet med patienten som partner. Med dette som afsæt – og kombineret med et sundt arbejdsmiljø – er det vores hensigt at skabe en attraktiv onkologisk afdeling, som skal være både borgerens og den sundhedsprofessionelles foretrukne valg.

Om din funktion

Afdelingen har fået penge til et projekt om støttende kommunikationstræning ved psykolog til læger i kræftambulatoriet. Vi søger en eller to projekt-psykologer som kan udføre denne kommunikationstræning. Den støttende kommunikationstræning består af tre dages observation og feedback i ambulatoriet til hver læge. Der er udviklet en manual for dette, som er fleksibel og tilpasset den enkelte læge, men samtidig giver psykologen et grundlag for at udføre indsatsen. Psykologerne vil modtage træning i manualen. Derudover vil de løbende have sparring med de psykologer som har den tilsvarende funktion i Aalborg og Vejle, samt med de psykologer, som har udviklet manualen og de læger, som deltager i projektgruppen. Hoveddelen af denne sparring vil foregå online.

Dine opgaver vil primært bestå i at udføre den beskrevne træning af lægerne. Derudover vil der være en smule registreringsarbejde, lidt undervisning samt mødeaktivitet og sparring med de andre projektansatte. Arbejdstiden vil være fast fra kl. 8.15 til 15.45 på de dage, hvor du gennemfører træningen af lægerne. Det kan aftales fleksibelt, hvilke dage du er i fremmøde, og det behøver ikke at være de samme dage hver uge. Målet er at de to psykologer tilsammen kan få ca. 15 læger igennem tre dage med støttende kommunikationstræning i perioden.

Vi forventer, at du:

• Har klinisk erfaring og interesse for det sundhedspsykologiske område, herunder interesse for læge-patient kommunikation

• Har erfaring med/interesse for en compassion fokuseret tilgang til samtaler

• Har erfaring med/interesse for undervisning og supervision

• Har erfaring med/interesse for udviklings- og forskningsarbejde

• Er samarbejdsorienteret og i stand til at arbejde selvstændigt

• Er indstillet på en arbejdstilrettelæggelse som kan kræve fremmøde i både Næstved og Roskilde

• Har lyst til at arbejde i en kompleks organisation og med komplekse problemstillinger

• Autorisation som psykolog vil være en fordel

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål;

Ledende overlæge Mads Nordahl Svendsen 41 41 18 01 og psykolog Anna Thit Johnsen 47 32 51 61.

Kontaktperson(er):

Navn: Mads Nordahl Svendsen

Stilling: Cheflæge

Email: mnsv@regionsjaelland.dk

Telefon: 47324901

Kontaktperson(er):

Navn: Anna Thit Johnsen

Stilling: Psykolog

Email: ajohns@regionsjaelland.dk

Telefon: 47325161

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
31-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331570559
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed