Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PSYKOLOG SØGES TIL BØRNEHUS MIDT. STILLINGEN ER PÅ 37 TIMER OG ER TIL BESÆTTELSE SNAREST MULIGT

ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET

Aarhus, Østjylland

Indrykket
07-12-2018
Kontakt
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
20-12-2018
Kviknummer
329924514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet
Vil du være med til at kvalificere indsatsen over for børn og unge, som har været udsat for vold eller seksuelle overgreb, så har du muligheden her.

Børnehus Midts formål og målgruppe

Børnehus Midt er ét af i alt fem regionale børnehuse som blev etableret i forbindelse med regeringens overgrebspakke fra 2013. Opgaven i Børnehus Midt er at sikre en koordineret, skånsom og kvalificeret tværfaglig og tværsektoriel indsats i sager, hvor der er viden eller mistanke om vold eller seksuelle overgreb mod børn i alderen 0-18 år. Formålet med indsatsen er, at barnet/den unge modtager den rette støtte og hjælp og får de bedst mulige betingelser for at komme videre efter overgrebet eller mistanken herom.

Børnehus Midt betjener 19 kommuner med konsulentbistand, sagskoordinering, udredende arbejde og støttende samt afklarende forløb med børn og familier inden for målgruppen.

Læs mere om Børnehus Midt her: http://www.socialstyrelsen.dk/boernehus-midt

Børnehus Midt er beliggende på Marselis Boulevard i Aarhus og har ligeledes en satellit i Herning. Der er i alt 11 ansatte: fire socialrådgivere, tre psykologer, en familie- og psykoterapeut, en administrativ medarbejder, en faglig koordinator samt en leder. Der opnormeres med en fastansættelse af en psykolog som følge af et stigende sagstal. Psykologen vil blive tilknyttet satellitten i Herning.

Om stillingen i Herning
Børnehus Midt søger en psykolog til en stilling på 37 timer ugentligt til vores team i Herning, som består af en socialrådgiver samt et team fra huset i Aarhus, der på ugentlig basis kører til satellitten. Arbejdspladsen vil således være i Herning, og du skal forvente kørsel til Aarhus ca. 1 – 2 gange ugentligt i forbindelse med møder, supervision og faglig udvikling.

Det er en spændende stilling, som du kan være med til at sætte dit præg på, idet vi stadig befinder os i en udviklingsfase.

Som psykolog i Børnehus Midt bliver dine opgaver

 • At gennemføre kortere kriseinterventionsforløb med både børn, unge og deres familier
 • Gennem primært samtaler at afdække og vurdere barnets videre støtte- og/eller behandlingsbehov på baggrund af overgrebene
 • At udarbejde skriftlige anbefalinger til kommunerne vedr. barnet og familiens støtte- og behandlingsbehov
 • At yde rådgivning, vejledning og sparring til regionens kommuner samt Børnehusets øvrige samarbejdspartnere
 • At koordinere og organisere undersøgelsesarbejdet i Børnehuset, herunder den tværsektorielle indsats
 • At planlægge og koordinere sagssamrådsmøder med Børnehusets samarbejdspartnere
 • At overvære politiets videoafhøringer

 

Vi forventer at

 • Du er uddannet psykolog og har opnået autorisation
 • Du har viden om og praksiserfaring fra området med udsatte børn og familier og meget gerne erfaring med børn og unge udsat for vold og seksuelle overgreb
 • Du har erfaring med krisesamtaler og kan rumme børn og familier, som har det svært
 • Du har erfaring med psykologisk udredning af børn og familier og meget gerne med børn og unge udsat for vold og seksuelle overgreb
 • Du har erfaring med tværfagligt samarbejde og trives med at yde rådgivning og vejledning
 • Du er udviklingsorienteret med lyst til at opbygge en højt specialiseret tværfaglig enhed
 • Du kan arbejde selvstændigt, har gode organisatoriske færdigheder og er indstillet på at tage ansvar, både fagligt og organisatorisk
 • Du kan lide at arbejde i et højt tempo i en uforudsigelig hverdag, hvor fleksibilitet, humor og kollegialt fællesskab er omdrejningspunktet.

 

Vi kan tilbyde dig
Et meningsfuldt, varieret og fagligt spændende arbejdsfelt på en arbejdsplads, som løbende udvikler sig. Vi tilbyder opkvalificering og har kontinuerligt fokus på videreuddannelse indenfor området, herunder også supervision. Vi tilbyder endvidere en arbejdsplads med kompetente og humoristiske kolleger samt fleksible arbejdstider.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen og er til besættelse snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

 

Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere eller har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte os på 8940 1100.

 

Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: : Torsdag den 20. december 2018

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag den 7. januar 2019. Såfremt der vurderes behov for at afholde samtale nummer 2 vil denne blive afholdt mandag den 14. januar 2019.

 

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. 

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere. 

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune. 
De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
20-12-2018
Kviknummer
329924514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed