Gem annonce

Psykolog ph.d. studerende søges til klinisk forskningsprojekt i Dansk Multipel Sklerose Center, Rigshospitalet Glostrup

Glostrup Hospital

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2021
Kontakt
Glostrup Hospital
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
38634351
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
24-12-2021
Kviknummer
330914864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du psykolog med klinisk erfaring eller interesse i neuropsykologi? Og vil du være med til at undersøge kognitiv rehabilitering hos mennesker, som har multipel sklerose (MS)? Så er det måske dig, vi søger til at stå for et ph.d.-studium ved Dansk Multipel Sklerose Center, Rigshospitalet – Glostrup.

Vi søger en psykolog til et klinisk forskningsprojekt mhp. at lede og udføre et forskningsforsøg, der skal belyse hvorvidt intensivering af kognitivt stimulerende aktiviteter kan forbedre kognition hos personer med MS.

Du vil blive tilknyttet Dansk Multipel Sklerose Center, som huser Danmarks største skleroseklinik. Vi arbejder meget bredt med forskning inden for MS og ønsker at udvide med mere forskning indenfor kognition. Centeret ledes af professor Finn Sellebjerg og den daglige vejledning og supervision vil blive håndteret af neuropsykolog Lisbet Marstrand, ph.d., læge Helene Højsgaard Chow og ph.d. og forskningsleder, adjunkt Mia Ingerslev Loft. Projektet er støttet af Skleroseforeningen. Ansættelsen er 3. årig med indskrivning som ph.d.-studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Hvad kan vi tilbyde:

  • Du vil komme til at indgå i et dynamisk forskningsmiljø med mange ph.d.-studerende og en post.doc
  • Arbejde på en klinisk sygehusafdeling med stort fokus på klinisk og paraklinisk forskning
  • Forskningstræning, herunder bl.a. oplæring i systematik, metoder og artikelskrivning samt en række neuropsykologiske tests, der også efter endt forskerstilling vil være af stor værdi i det kliniske arbejde som psykolog.
  • Faglig vejledning og sparring i hele forløbet
  • En travl arbejdsdag med høje krav til selvstændig opgaveløsning
Dine faglige kvalifikationer:

  • Psykolog (cand.psych.), helst med klinisk erfaring og gerne specifik neuropsykologisk erfaring
  • Gerne forskningserfaring
  • Du vil som led i projektet foretage neuropsykologiske tests og have høj grad af patientkontakt og af hensyn til dette er det et krav, at du taler og forstår dansk
  • Du skal være interesseret i neuropsykologi, årsagsforhold ved kognitiv dysfunktion samt rehabilitering af sidstnævnte
  • Gode formidlings- og engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt
Løn og ansættelsesforhold:

Løn i henhold til overenskomst. Stillingen er et 3-årigt ph.d.-forløb med ansættelse på Dansk Multipel Sklerose Center på Rigshospitalet - Glostrup. Ansættelse snarest eller efter aftale.

Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Ansøger skal være indstillet på, at der vil blive indhentet referencer.

Ansøgningsprocedure:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte neuropsykolog Lisbet Marstrand på tlf. 38633271 eller mail: lisbet.marstrand@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 15. december 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i januar 2022 efter aftale.Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Glostrup Hospital
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
38634351
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
24-12-2021
Kviknummer
330914864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce