Gem annonce

Psykolog/ Pædagogisk Psykologisk Konsulent til PPR

Kalundborg Kommune

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
14-05-2022
Kontakt
Kalundborg Kommune
Holbækvej 141B
4400
Kalundborg
Tlf
29494419
Praktisk information
Oprettet
14-05-2022
Udløber
28-05-2022
Kviknummer
331159793
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet

Psykolog eller Pædagogisk Psykologisk Konsulent der brænder for ALLE børns læring og udvikling

Vil du arbejde for at ALLE børn og unge får de bedste muligheder for udvikling og trivsel?

Synes du det er fantastisk, når du kan kombinere din faglige viden med procesledelse? Giver arbejdet mening når du får lov at give sparring og rådgivning og oversætte teori til praksis, sammen med andre fagprofessionelle? Har du lyst til at sætte retning, inspirere til mere inkluderende læringsmiljøer og invitere til tæt samarbejde på tværs, og sammen vende mistrivsel til trivsel for børn og unge?

Er du samtidig optaget af at arbejde nysgerrigt med at folde problematikker ud, arbejde empatisk og møde dine samarbejdspartnere med tillid og anerkendelse? Gør det heller ikke noget at du bliver en del af et team med samme passion for menneskers relationer, sociale kontekster og børns trivsel, som dig selv?

… og hvad med mentorordning og supervision? Det får du nemlig også hos os!

Så kan det være du er vores nye psykolog/pædagogisk psykologisk konsulent.

Vi har lige nu to ledige stillinger: en fast stilling og et barselsvikariat.

Din profil

Psykolog med engagement i børns trivsel og læring

I PPR leder vi efter dig, der elsker at arbejde helt tæt på praksis med vejledning, sparring og analyser på skoler og i dagtilbud, i tæt samarbejde med ledelsen lokalt, inklusionsvejleder, logopæd, socialrådgiver, lærere og pædagoger mv.

Dine primære arbejdsopgaver bliver centreret omkring rådgivning, analyser og igangsættelse af indsatser i samarbejde med de voksne omkring børnene.

Vi forestiller os at du:

  • Er uddannet psykolog eller cand.pæd.psyk og har interesse for det almene børne- og ungeområde.
  • Kan rådgive, vejlede og give sparring og supervision til lærere og pædagoger, og naturligt møder andre med professionalisme, empati og anerkendelse.
  • Er interesseret i at understøtte pædagogisk praksis gennem udvikling/implementering af handleplaner, i et tæt samarbejde med de voksne omkring børnene.
  • Er ambitiøs på børnenes vegne og er som person vedholdende.
  • Har interesse i at udføre og formidle pædagogisk psykologiske undersøgelser og vurderinger af børn og unge i et bredt fagligt felt.
  • Finder det spændende at formidle til såvel forældre samt fagfolk og vejlede disse.
  • Har lyst til at arbejde ud fra en ressource- og helhedsorienteret tilgang.
  • Tænker innovativt og kan udvikle tiltag, på baggrund af praksis og teori, som kan fremme inkluderende og udviklende fællesskaber for børn og unge i almenområdet.
  • Har lyst til at holde oplæg og indgå i lokale og tværgående udviklingsprocesser.
  • Har kendskab til og gerne erfaring med test, interventioner, meta-perspektiver, mentalisering, psykoedukation og mellemformer i folkeskolen.

Du kan være nyuddannet, eller have relevante erfaringer i forvejen. Uanset dit erfaringsniveau, er vi optaget af at du lander godt i dine opgaver. Hos os vil du blive mødt af hjælpsomme kollegaer, en grundig introduktion til dine opgaver, sideløbende med at du kommer godt i gang med at lande i opgaverne og rollen lokalt.

Derfor skal du vælge os

Din nye arbejdsplads i PPR - Arbejdsglæde, meningsfuldhed og faglig udvikling

Du kan se frem til at blive del af et dynamisk og udviklingsorienteret psykologisk team, som en del af PPR-afdelingen, hvor du og dine kolleger både har stor frihed og løbende har mulighed for tæt sparring, indflydelse på opgaverne og vidensdeling. Du får en mentor, og et individuelt tilrettelagt onboardingforløb, som sikrer dig at du kommer grundigt ind i dine opgaver, og får en god start hos os.

Vi tror på, at åben dialog, anerkendelse og godt kollegaskab er vejen til et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os at du trives og lykkes med dine opgaver. Generelt kommer du ind i en afdeling hvor vi deler vores erfaringer, og hvor vi gerne vil udvikle vores praksis sammen - hos os er det vigtigt at vi sammen skaber en arbejdsplads hvor man trives og udvikler sig fagligt. Du vil opleve at have let adgang til sparring med dine kollegaer i PPR, og fokus på løbende faglige input, faglige cafeer, og vidensdelingsmøder mv.

Vi kan lide at grine sammen, og det sociale er en vigtig del af vores afdeling, derfor gør vi også noget sammen udenfor arbejde løbende, fx har vi lige været en fælles tur i bowlinghallen og vi har løbende sociale og faglige arrangementer som vi følges ad til fx foredrag eller en tur i biografen.

Supervision - du vil modtage supervision hos os, og er du ikke autoriseret psykolog tilbydes supervision mhp. autorisation inden for 4 år.

Psykolog helt tæt på praksis - tættere på børnene

Du får en fast arbejdsplads til rådighed på Kalundborg rådhus, mens hverdagen primært vil foregå på skoler og dagtilbud i dit distrikt: Blandt børn, medarbejdere og forældre. På den måde bliver det muligt for dig at opbygge tætte relationer til de fagprofessionelle lokalt, og følge de indsatser og tiltag i sammen igangsætter.

PPR-afdelingen er en del af Fagcenter Børn, Læring og Udddannelse (BLU). I PPR får du kollegaer der er psykologer, pædagogisk-psykologiske konsulenter, inklusionsvejledere, tale-hørekonsulenter, fysioterapeuter og ergoterapeut samt administrative medarbejdere. Vi brænder for vores arbejde og vi er som afdeling og team optaget af at udvikle og forbedre vores praksis løbende.

Vi samarbejder bredt med skolerne igennem Kalundborg Kommunes Samarbejdsmodel.

Løn og ansættelsesvilkår

Jobbet indebærer selvstændig tilrettelæggelse af arbejdstiden.

Der er 2 ledige stillinger en fast stilling på fuldtid og et barselsvikariat fuldtid.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Kørekort B er påkrævet.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Lise Marie Ebdrup på mobil 23 41 31 72, fanger du mig ikke, er du velkommen til at lægge en besked, og så vil jeg vende tilbage.

Ansøgning

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi skal have din ansøgning senest den 28. maj.

Vi forventer at holde samtaler den 7. juni og 2. samtaler den 13. juni.

Tiltrædelse forventet 1. august 2022 eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune
Holbækvej 141B
4400
Kalundborg
Tlf
29494419
Praktisk information
Oprettet
14-05-2022
Udløber
28-05-2022
Kviknummer
331159793
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce