Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog eller sundhedsprofessionel med psykoterapeutisk baggrund til Psykiatrisk Forskningsenhed, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Region Sjælland

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
03-06-2023
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
03-06-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
331567605
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for psykoterapi? Og vil du være med til at kvalitetssikre og udvikle den psykoterapeutiske behandling i Psykiatrien i Region Sjælland? Så har vi en spændende deltidsstilling i Enhed for Temabaseret Samarbejde (TBS), i Psykiatrisk Forskningsenhed, Psykiatrien i Region Sjælland.

Vi søger en psykolog eller anden sundhedsprofessionel med erfaring indenfor psykoterapeutisk arbejde i regionspsykiatrien til en tidsbegrænset deltidsstilling (barselsvikariat) på 11 timer med start den 1. august 2023 (eller hurtigst muligt derefter). Stillingen løber til 31.03.2024.

Enhed for TBS har til formål at udvikle og kvalitetssikre udredning og behandling via forskning samt skabe samarbejde på tværs af psykiatriske klinikker og forskningsenheder i regionen omkring den ambulante behandling af angst, depression, PTSD og personlighedsforstyrrelser. Det sker gennem afholdelse af netværksmøder, implementering af forskning i de psykiatriske klinikker, beskrivelse af best practices samt kompetence-udviklingstiltag.

Enhed for TBS består af et mindre team med en daglig leder (seniorforsker, deltid), en administrativ medarbejder (psykolog, deltid), en stabsmedarbejder (deltid) samt en koordinationsgruppe og styregruppe. Enheden hører ledelsesmæssigt under Forskningsenhed for Psykoterapi og Psykopatologi.

De primære arbejdsopgaver består i understøttelse af implementering af nye tiltag i de psykiatriske klinikker i regionen, kvalitetssikringsarbejde, mødeledelse, organisering af temadage og andre events, sekretariatsbetjening, lettere data-indsamling og –behandling samt formidling af enhedens arbejde.

Vi søger en medarbejder, der:

  • Har klinisk erfaring med ambulant psykiatrisk behandling af angst, depression, personlighedsforstyrrelser og PTSD eller tilsvarende erfaring
  • Har erfaring med eller interesse for projektstyring og administrative opgaver
  • Har erfaring med eller interesse for psykoterapi-forskning eller kvalitetssikring, herunder lettere data-indsamling og -behandling
  • Har et godt overblik og er god til at organisere
  • Er udadvendt, selvstændig og har stærke samarbejdsevner

Indhentning af referencer og straffeattest (§22) indgår som en fast procedure i forbindelse med besættelse af stillinger i klinikken.

Du vil indgå i en aktiv og voksende forskningsenhed, hvor du har en vigtig rolle som bindeled mellem forskerne og klinikerne i de seks Psykiatriske Klinikker i Region Sjælland. Du vil naturligt blive en del af Team Psykoterapi & Psykopatologi.

Yderligere informationer

Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte professor Sidse Arnfred på telefon 24227045.

Ansøgningen sendes via linket senest den 06.06.23.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst med Dansk Psykologforening.

Om Region Sjælland

Region Sjælland er med over 15.000 medarbejdere regionens største arbejdsplads med et budget på kr. 13 mia. Vi varetager opgaver indenfor sundhed, regional udvikling og drift af en række institutioner for i alt 800.000 borgere.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
03-06-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
331567605
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed