Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektorienteret kommunikationsrådgiver med fokus på interessentdialog

Energinet.dk

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-04-2019
Energinet.dk
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
70 10 22 44
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
01-05-2019
Kviknummer
330007393
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kommunikationsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Virksomhedskommunikation, Strategisk kommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vær med til at sikre god kommunikation og interessentdialog i forbindelse med et af Danmarks stør-ste infrastrukturprojekter, som er genstand for stor offentlig bevågenhed og bidrager til at skabe et stærkt europæisk energisystem med øget forsyningssikkerhed og stærkere konkurrence. Som vores nye kommunikationsrådgiver får du en nøglerolle i Baltic Pipe-projektet, hvor du får ansvaret for den kommunikationsmæssige indsats. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.


God kommunikation i øjenhøjde

Når vi lægger rør i jorden, opstiller højspændingsmaster eller lægger kabler på havbunden, griber vi ind i en masse menneskers hverdag. Derfor er borgerkommunikation og interessentsamarbejdet højt prioriteret område for vores anlægsprojekter og de borgere, der berøres af vores arbejde, skal føle sig hørt og involveret. Det er du med til at sikre gennem kommunikationsrådgivning til primært Baltic Pipe-projektet, som vedrører etableringen af en ny gasrørledning, der skal forbinde Danmark og Polen med de norske gasfelter. Gasrørledningen kræver bl.a. udbygninger af det danske transmissions-system med ca. 210 km ny gasrørledning og planlægges at være klar til drift i oktober 2022.


Som kommunikationsrådgiver er du med til at tegne Energinet eksternt, når du i tæt samarbejde med de erfarne projektledere proaktivt identificerer og anviser løsninger på projektets behov for kommunikation og interessentsamarbejde - som du naturligvis også selv tager aktivt del i. Konkrete opgaver er at udvikle og vedligeholde projektets kommunikationsplaner/-strategi samt løbende at udarbejde interessentanalyser, så vi hele tiden har blik for interessenternes behov for information eller involvring - ligesom du selv udfører, tilrettelægger, styrer og følger op på kommunikationsaktiviteter i projektet. Sideløbende sikrer du en stærkere kommunikation internt i den over 100 personer store projektorganisation, tæt koordinering og konstruktivt samarbejde med interne og eksterne kommunikationsressourcer i projektet samt i forhold til særligt vores polske samarbejdspartner og Energinets kommunikationsafdeling. Du får samtidig en central rolle i et koordineringsforum for kommunikationsindsats og interessentsamarbejde i projektet, hvor du bidrager til at finde løsninger sammen med forskellige parter på tværs af organisationen.


Glæd dig til at blive del af en virksomhed, hvor kommunikationen med vores interessenter står højt på dagsordenen. Din rolle er i høj grad at fungere som rådgiver og ressource for projektet, hvor du bidrager til at sikre, at vores kommunikation er interessentrettet, i tråd med vores strategi og proaktivt opfylder projektets store behov for kommunikation med mangeartede interessenter.


Strategisk forståelse og erfaring med interessentinvolvering

Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse på kandidatniveau og har arbejdet med interessentinvolvering og kommunikation fra både en strategisk og praktisk vinkel. Du har mindst 10 års erfaring med kommunikationsrådgivning og har ideelt erfaring med store anlægs-/infrastrukturprojekter med stor interessentflade i form af interessegrupper/-organisationer, politiske aktører og borgere. Da du får en udadvendt rolle, hvor du skal kommunikere med borgere og andre interessenter, er det vigtigt, at du trives med at være udadvendt og åben, samtidig med at du har den nødvendige robusthed til at tackle, når vores budskaber møder modstand eller der er forskellige opfattelser, som skal forenes. Endeligt er det et krav, at du behersker engelsk på højt niveau.


Da opgaven i høj grad løses sammen med projektet, er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kan oversætte projektets behov til klare budskaber, som er interessante og lettilgængelige for modtagerne. Derfor er det også vigtigt, at du er proaktiv og lyttende og hele tiden tænker i strategisk og interessentrettet kommunikation. Som person er du struktureret i din tilgang til opgaverne, samtidig med at med dit solide kommunikationsfaglige fundament og din personlige gennemslagskraft i stand til at udfordre projekterne, stå fast på dine anbefalinger og få opgaverne løst.


Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og relevante bilag via linket send ansøgning, så vi har den senest 1. maj 2019. Vi forventer at holde første samtale 7. maj 2019 og 2. samtale 14. maj 2019. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Frank Fuglsang på telefon 23 33 87 29. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S planlægger, bygger og vedligeholder Danmarks elnet, så det er driftsikkert her og nu og samtidig står klar til at imødekomme morgendagens behov. Når vi planlægger fremtidens elnet, vægter vi mange forskellige samfundshensyn, herunder forsyningssikkerhed, økonomi og påvirkninger på miljø og mennesker. Vi er datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Kun sådan vil vi lykkes med effektiv udvikling af fremtidens grønne energiforsyning. Med afsæt i værdierne tillid og mod, lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Ansøg nu
Energinet.dk
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
70 10 22 44
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
01-05-2019
Kviknummer
330007393
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kommunikationsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Virksomhedskommunikation, Strategisk kommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed