Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til unikke byggeprojekter

Slots- og Kulturstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2023
Kontakt
Slots- og Kulturstyrelsen
Hammerichsgade 14
1611
København V
Tlf
20449786
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577728
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du se dig selv være bygherrens tovholder og lede komplekse bygge-, transformations- og/eller teknikprojekter, der alle har til formål at bevare og udvikle statens største kulturinstitutioner, slotte og fredede ejendomme?

Slots- og Kulturstyrelsen søger endnu en kollega til at varetage bygherrens projektledelse i Center for Kulturejendomme, hvor vi i de seneste år har gennemført større nybyggerier såsom opførelse af Fællesmagasinet for Det Kongelige Bibliotek og Nationalmuseet, ny underjordisk udstillingsfløj til Ordrupgaard Museum og genopførelse af Frihedsmuseet. I de kommende år arbejder vi blandt andet med transformation af Stærekassen til Børneunivers for Det Kongelige Teater, transformation af Danske Sal i Det Kongelige Bibliotek til studie- og cafémiljø samt forundersøgelser vedr. større nybyggerier og transformationer af flere af vores ejendomme herunder en mulig større ombygning af Nationalmuseet.

Om jobbet

Du bliver en del af Slots- og Kulturstyrelsens projektledergruppe, hvor vi arbejder med at lede, organisere og styre store og mellemstore projekter på vores unikke ejendomme.

Projekterne du kommer til at lede er nybyggerier, transformations- og/eller teknikprojekter eller en kombination heraf, der gennemføres med eksterne rådgivere herunder bygherrerådgivere, projekterende rådgivere og byggeledelse mv.

I nøglerollen som bygherrens projektleder, får du et stort selvstændigt ansvar for at sikre projektets kvalitet, økonomi og tid, at organisere og koordinere rettidig inddragelse af brugere, bygningsdriften m.v. og at sikre interne beslutningsgange f.eks. mødemateriale og beslutningsgrundlag for direktion og evt. styregrupper.

Du skal i samarbejde med de eksterne rådgivere stå i spidsen for at sikre, at der gennemføres forundersøgelser, udarbejdes byggeprogrammer, udarbejdes rådgiver- og entrepriseudbud m.v. Alt i tæt samarbejde med vores brugere, driftsansvarlige, museer, fonde og andre bidragsydere.

Der bliver tale om spændende processer, som du skal kunne se dig selv i, samt drive engageret og med overblik fra de første ideer og forundersøgelser, gennem alle byggeriets faser, helt frem til projektafslutning og overdragelse til bygningsdrift. Typisk vil du komme til at lede et eller flere projekter samtidigt.

Som enhedens øvrige projektledere vil du også indgå i arbejdet med udviklingen af vores projektstyringsmodel og øvrige strategiske indsatser.

Om dig

Du har god erfaring med byggeriets faser og processer fra en lignende projektlederrolle og har en relevant akademisk uddannelse.

Vi lægger vægt på:

  • At du har projektledererfaring som bygherre, bygherrerådgiver eller rådgiver
  • At du har erfaring med kontraktstyring af rådgivere
  • At du arbejder struktureret og med overblik og har gode kompetencer inden for økonomistyring
  • At du er god til målrettet og præcis kommunikation skriftligt såvel som mundtligt.
  • At du motiveres af at du og dine kolleger sammen leverer løsninger af høj kvalitet
Vi er interesseret i at høre mere om dine erfaringer fra byggebranchen og størrelse og kompleksitet af de projekter, du har ledet, og hvordan du understøtter et velfungerende samarbejde.

Vi tilbyder

Du bliver en del af Slots- og Kulturstyrelsens projektledergruppe og vil organisatorisk være placeret i enheden Byggeri i Center for Kulturejendomme med reference til enhedschefen. I Byggeri gennemfører vi større komplekse byggeprojekter på de statslige kulturinstitutioners ejendomme (Nationalmuseet, Det Kongelig Teater, Det Kongelige Bibliotek, statslige museers ejendomme fx. Statens Museum for Kunst, Ordrupgaard Museum og Den Hirschsprungske Samling m.v.). Hertil arbejder vi med evt. nybyggeri og større og mere komplekse teknikopgaver på Kulturministeriets øvrige fredede ejendomme og slotte.

Center for Kulturejendomme varetager også bygningsdrift og vedligehold af de nævnte statslige kulturinstitutioner. Dette tilhørsforhold betyder, at der er kort mellem projektlederen og den daglige tekniske drift og styrker fortsat fokus på, at ejendommene skal være gode og effektive at drifte. Tilsammen er vi i centret ca. 40 medarbejdere i et godt socialt og kollegialt fællesskab, hvor mange forskellige fagligheder er repræsenteret bl.a. kontorfunktionærer, teknikere, bygningskonstruktører, maskinmestre, ingeniører, arkitekter og jurister.

Du tilbydes en spændende og udviklende stilling, hvor du får en unik mulighed for at bringe alle dine kompetencer og værktøjer inden for projektledelse i spil samtidig med, at du er med til at bidrage til udviklingen af nogle af Danmarks kulturperler.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsansættelse. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne eller anden relevant overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Arbejdsstedet er Hammerichsgade 14, København V.

Information og ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef i Byggeri, Marianne Weberg på tlf. 40 24 76 68 eller mail mweb@slks.dk

Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk.

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest tirsdag d. 26. september 2023.

Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler onsdag i uge 40 og 2. samtaler torsdag i uge 41.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Slots- og Kulturstyrelsen
Hammerichsgade 14
1611
København V
Tlf
20449786
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577728
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed