Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til tværkommunal strategisk varmeplanlægning

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Rudersdal Kommune
Vangeboled 15
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
05-12-2019
Kviknummer
330121027
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

For vores gode kunde Rudersdal Kommune, søger SAM Executive Search A/S, en dygtig og skarp projektleder til at lede et super spændende og innovativt varmeforsyningsprojekt.

På tværs af kommunerne Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg og Helsingør, har man sammen med varmeforsyningerne, igangsat et samarbejde om fremtidens grønne strategiske varmeplanlægning.

Samarbejdet tager afsæt i ”Energi på Tværs” og skal udmunde i konkrete handlinger, udvikling af kompetencer på varmeområdet, angivelse af en ambitiøs retning for hvordan varmeforsyningen skal udvikle sig i det kommende årti - frem mod målet om en fossilfri varmeforsyning i energioplandet.

Som projektleder for strategisk varmeplanlægning, får du en nøglerolle i at sikre den grønne omstilling.

Så er du en stærk projektleder, der med din naturlige gennemslagskraft, kan være med til at sætte en strategisk retning?

Og har du lysten til at være med til at udvikle kommuners samarbejde med forsyningerne og finde nye løsninger og samarbejdskonstellationer? Så er det DIG vi leder efter!

Om jobbet

Stillingen er med base i Rudersdal Kommune i Natur, Park og Miljø. De første to år som fælleskommunal projektleder, hvor din tid vil være delt mellem det pågældende projekt, samtidig med at du arbejder med at udvikle Rudersdal kommunes klima- og energipolitik.

I rollen som projektleder skal du drive det fælles projekt om fælles strategisk varmeplanlægning og koordinere en plan for samarbejdet mellem de fire kommuner, sekretariatsbetjene styregruppen, koordinere og bidrage fagligt til projektgruppens arbejde samt være primus motor for at igangsætte konkrete tiltag og aktiviteter på tværs af kommuner og forsyninger.

Hos Natur, Park og Miljø skal du deltage i udvikling af kommunens rolle og samarbejde med andre kommuner, videns institutioner, virksomheder og forsyningsselskaber. Du skal i rollen understøtte dette arbejde på tværs af hele Natur, park og miljø og ud i det samlede Teknik og Miljøområde.

Området er i rivende udvikling, så det forventes at du har lysten til at bringe dine kompetencer i spil og fortsætte med mange andre spændende projekter på tværs af afdelingen, når det store varmeforsyningsprojekt er blevet en succes.

Din profil

Du har flere års erfaring som projektleder, og har du kendskab til forsyningsvirksomheder er det en fordel, men bestemt ikke et must.

Du har en stærk forståelse for samspillet mellem forskellige interessenter og du drives af at samle aktører og viden på tværs og gøre en forskel!

Du vil arbejde tæt sammen med fagligt dygtige energiplanlæggere i kommunerne og fjernvarme-forsyningerne, og det er derfor ikke et krav, at du har et dybdegående kendskab til varmesektoren og regulering på området.

Du skal have lyst til at arbejde med forsyningsområdet og rollefordeling mellem kommuner og synes det er sjovt at være en del af en politisk organisation.

Du har erfaring med at drive komplekse projekter og udviklingsprocesser.

Du har et skarpt blik for hvornår en problemstilling bliver politisk og kan sikre den fornødne opbakning til dit projekt.

Du er god til at håndtere forskellige interesser og samtidig drive et projekt frem mod et fælles mål.

Om virksomheden

Rudersdal Kommune har omkring 55.000 indbyggere, og kommunens to store byområder er Birkerød og Holte. Kommunen er hovedsaglig præget af en række byområder og landsbyer med store landskabelige herlighedsværdier.

Kommunen kan først og fremmest karakteriseres som en velfungerende og innovativ kommune, der har visioner om at være Danmarks bedste bo-kommune. Hos Rudersdal Kommune bliver borgerne mødt der hvor de er, og inddragelse er en vigtig faktor i forhold til at gå nye veje og danne nye visioner.

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og i nærheden af Furesø, Sjælsø og Øresund. Rådhuset er placeret tæt på S-tog station, hvilket er en stor fordel for både borgere og medarbejdere.

Læs meget mere om Rudersdal Kommune på: www.rudersdal.dk

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende AC overenskomst for kommunalt ansatte. Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling og 37 timer ugentligt med fleksible arbejdsforhold.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi planlægger at afholde samtaler i uge 50.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Rudersdal Kommune
Vangeboled 15
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
05-12-2019
Kviknummer
330121027
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed