Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til IT, digitalisering og ERP søges til Fleggaard koncernens IT-afdeling

Fleggaard

Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-04-2021
Fleggaard
Industrivej 8
6330
Padborg
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
30-04-2021
Kviknummer
330599730
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder
IT-projektleder
Teknisk projektleder
Erfaringer - I højere grad
Big Data Analytics, IT Projekt Manager, IT strategy, IT systems
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Tysk Læse/ tale

For at styrke udviklingen indenfor IT, digitalisering og ERP søger vi en erfaren projektleder til Fleggaard koncernens IT-afdeling. Afdelingen har det overordnede ansvar for IT-infrastrukturen i alle koncernens 14 virksomheder, hvoraf de 10 er internationale. Koncernen har i dag Dynamics Axapta ERP systemer som basis samt en række forskellige del-systemer, som hver især giver koncernen en stærk IT-platform for fremtidig udvikling. Du vil indgå i vores ERP-gruppe og få ansvaret for større projekter i krydsfeltet mellem forretningen og IT. Din opgave bliver at lede projektfasen fra idegenerering og design til implementering og opfølgning samt sikre, at vi er på forkant med digitaliseringens muligheder.

Du bidrager med solid forretningsforståelse og projektledererfaring

Din projektledererfaring har lært dig at kommunikere med og agere i et miljø med mange forskellige stakeholders både internt og eksternt. Din effektivitet og gennemslagskraft hjælper dig med at overholde fastlagte leverancerammer i forhold til tid, kvalitet og økonomi. Derudover er du en motiverende projektleder, som brænder for at udvikle og udfordre tingene i et miljø, hvor IT og forretning skal tænkes sammen.

Mere konkret bliver dine ansvarsområder bl.a. at:

  • Deltage i og lede større IT-projekter i tæt samarbejde med det pågældende selskab
  • Implementere IT-koncepter
  • Sikre fremtidig udvikling af nuværende IT-systemer
  • Sikre tværorganisatoriske procesoptimeringer og implementering af disse

Din person

Som person er du struktureret, analytisk og bevidst om vigtigheden af at forstå forretningen. Du er nysgerrig, drevet af at udvikle tingene, se nye muligheder og koble disse med IT-løsninger. Du har en høj faglighed, er en empatisk projektleder og formår at se helheder og nedbryde dem uden at miste fokus på detaljen. Derudover mestrer du engelsk på forhandlingsniveau og kan begå dig på tysk.

Din uddannelse

Du har enten en videregående uddannelse på kandidatniveau indenfor IT/systemudvikling eller en kommerciel uddannelse kombineret med erfaring indenfor IT og forretning. Uanset uddannelsesbaggrund er det vigtigt, at du har nogle års erfaring som projektleder, hvor du har bevist, at du kan håndtere komplekse projekter fra start til slut. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med følgende områder:

  • Projektledelse i forbindelse med ERP-systemer og implementering af disse
  • Udvikling af E-commerce platform til BtB og BtC kunder
  • Digitaliseringsopgaver, herunder RPA, CRM og CDP
  • Indsigt via Big data på tværs af BtC og BtB kunder

Hvad kan du forvente?

Evnen og viljen til hele tiden at udvikle vores forretningsområder er et meget centralt element i vores strategi, og udviklingen indenfor IT, digitalisering og ERP er en vigtig brik i forhold til at kunne indfri vores strategiske målsætninger. Som en del af ERP-gruppen vil du få indblik i alle koncernens forretningsområder, og der er store muligheder for at udvikle dig, både som person og i forhold til dine faglige kompetencer. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du har rig mulighed for at præge agendaen, uddanne dig i de relevante systemer samt at efteruddanne dig.

Spørgsmål til stillingen

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet den perfekte kandidat. Så send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte CEO for Fleggaard IT John Christensen på: +45 41 11 00 04

Ansøg nu
Fleggaard
Industrivej 8
6330
Padborg
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
30-04-2021
Kviknummer
330599730
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder
IT-projektleder
Teknisk projektleder
Erfaringer - I højere grad
Big Data Analytics, IT Projekt Manager, IT strategy, IT systems
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Tysk Læse/ tale
Beliggenhed