Gem annonce

Projektleder til den grønne omstilling

Energinet

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
25-01-2023
Kontakt
Energinet
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
331444030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Projektledelse, Koordination
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du prøve kræfter med projektledelse i et udviklende projektmiljø, hvor vi er med til at bygge og forny de anlæg, som bliver hjørnestenen i omstillingen til fremtidens grønne energisystem? Så har du chancen for at få nogle af de bedste rammer i Danmark for at udleve din ambition og udvikle dine evner.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.
Afdeling og opgaver
Du bliver en del af området Projektledelse, hvor projektledelse af komplekse anlægsprojekter er vores fagdisciplin. Styringsområder som tid, økonomi, kvalitet, arbejdsmiljø, risiko, leverandører samt projektdeltagere og interne og eksterne interessenter er i fokus. Vi har en støt stigende projektportefølje, som spænder fra nybygning af store internationale transmissionslinjer og -anlæg, til større omstruktureringer og renoveringer i det eksisterende el-transmissionsnet.

Dit overordnede ansvar bliver at gennemføre større anlægsprojekter i el-transmissionsnettet i samarbejde med vores nye turnkeyleverandører/-samarbejdspartnere og støttet af en projektorganisation bemandet med fagspecialister inden for de relevante tekniske fagdiscipliner, plan- og myndighedsprocesser m.m.

Succeskriterierne er, at projekterne gennemføres inden for rammerne af godkendt business case og med opfyldelse af de projektmål, som er aftalt med styregruppen. Ofte vil et særligt fokus være, at projektet kan håndtere miljø- og myndighedsgodkendelser samt etablere et godt samarbejde med eksterne interessenter, fx. lodsejere, borgere og øvrigt lokalsamfund, på effektiv vis. Vi arbejder inden for rammerne af en faseopdelt projektmodel, som er baseret på principperne i PRINCE II.

Du løser opgaven i tæt samarbejde med et projektteam bestående af tekniske projektledere og specialister. Dine opgaver dækker blandt andet over:

  • At bygge, renovere og "forskønne" luftlednings- og kabelforbindelser i højspændingsnettet
  • At bygge og renovere stationer og stationskomponenter, fx transformere og GIS-anlæg
  • At gennemføre projekter for eksterne samarbejdspartnere, som ønsker tilslutning af produktions- eller forbrugsanlæg til el-transmissionsnettet, fx datacentre samt vindmølle- og solcelleparker.
Kvalifikationer
Du har formentlig nogle års erfaring med projektledelse og ønsker at videreudvikle dig i denne retning. Du har en solid teknisk indsigt og forstår dig på projektledelsesværktøjer. Du arbejder struktureret og med stort overblik og fokus på resultater.

Du er samarbejdsorienteret og evner at involvere og motivere andre. Du bevarer roen og det gode humør i nye eller pressede situationer og har sans for at forhandle dig frem til de løsninger, der er behov for. Du kommer til at arbejde i et åbent og projektorienteret miljø, hvor det er vigtigt, at du både evner at kommunikere tydeligt og se dine projekter i en tværorganisatorisk sammenhæng.
Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket "ansøg job", så vi har den senest 11. januar 2023. Vi forventer at holde samtaler 18. januar 2023 (1. samtale online) og 25. januar 2023 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Teis Hedemand på telefon 81 21 21 31.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processenEnerginet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN's verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Energinet
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
331444030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Projektledelse, Koordination
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce