Gem annonce

Projektleder til demokratiprojekt

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
01-06-2021
Kviknummer
330629737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi inviterer unge til at formgive Midtjylland, og det kommer ikke til at gå stille af sig. Vil du stå i spidsen for projekt SAMFUNDSFORMERNE, der skal give de unge værktøjerne til demokratisk deltagelse? Vil du invitere de unge til at deltage i idéprocesser, hvor der skal knækkes nødder her og nu, samtidig med at de får serveretten til at sætte emner på dagsordenen? Kan du som projektleder facilitere samarbejdsprocesser og navigere i krydsfeltet mellem unge og fagprofessionelle. Så har du nu muligheden for at sætte dit aftryk på udviklingen af Midtjylland.

Lidt om SAMFUNDSFORMERNE
Region Midtjyllands ansvarsområder og aktiviteter er interessante for unge. Områderne spænder bredt fra sundhed og social til regional udviklings indsatsområder, som er klima, miljø, cirkulær økonomi, kultur, uddannelse, sundhedsinnovation og by-land balancen. Alt sammen rammesat af FN's 17 verdensmål. SAMFUNDSFORMERNE er ca. 38 unge på 18-25 år med både ressourcer, varme hjerter og lysten til at deltage i udviklingen af samfundet. Det er samfundsformerne der har serveretten, og det er dem, der fortæller, hvad de synes er spændende. Din første opgave bliver, sammen med de øvrige kolleger på projektet, at facilitere en 72 timers dannelsesrejse den 19.-22. august 2021 for de unge. Du kan læse mere på www.samfundsformerne.dk og i vedlagte projektbeskrivelse.

Jobbet og opgaverne
Du skal som projektleder koordinere aktiviteterne i projektet for at sikre bedst muligt samspil mellem de unge og de fagprofessionelle i regionen. Det er en central opgave at være forbindelsesled til de unge, at facilitere processer der understøtter de unges aktiviteter, at matche regionale udfordringer med de unges ønsker og at sikre sporbarhed, så de unges formgivning af Midtjylland kan følges.

Desuden vil følgende opgaver være centrale:

 • Projektledelse og samarbejde med projektteam, der er sammensat af kolleger med generalist-, proces- og kommunikationskompetencer. Projektteamets sammensætning tilpasses opgaverne efter behov.
 • Dialog med de unge, også på de unges platforme
 • Politisk forankring, f.eks. blik for anledninger hvor de unge og politikere kan samarbejde 
 • Drive alumne-netværk, hvor forhenværende og aktive SAMFUNDSFORMERE mødes
 • Styring af projektøkonomi og afrapportering.

Din profil

Faglige forventninger:
 • Indsigt i og erfaring med metoder til at udvikle processer, der inviterer til deltagelse og lyst til at samarbejde med unge
 • God forståelse af dynamikker i offentlige organisationer og har arbejdet med udviklingsprojekter
 • Du har projektledererfaring og måske en projektlederuddannelse
 • Akademisk uddannelse der matcher stillingens krav.
 Personligt:
 • Du er udadvendt, samarbejdsorienteret, tillidsvækkende og er vant til at skabe stærke relationer til dine samarbejdspartnere, som i dette tilfælde er unge og kolleger i Region Midtjylland
 • God til at kommunikere både mundtligt og på skrift, så projektet og du får følgeskab
 • Du har en naturlig gennemslagskraft, så du kan få ting til at ske og leverer resultater
 • Struktureret og målrettet, så der opleves en hensigtsmæssig og tydelig udvikling i projektet.

Vi tilbyder
Et særdeles spændende og udviklende job, med et meningsfuldt formål. Programmet skal gennemføres i tæt samarbejde med unge og fagprofessionelle, og projektet kommer til at præge regionens dialogprocesser og arbejdsmetoder i de kommende år. Du kommer til at indgå i et uformelt, udviklingsorienteret og fagligt stærkt miljø med let til grin og super dygtige kolleger. Det er et job med fast udviklingsfokus, hvor der er initiativpligt, råderum og stor mulighed for at præge tingene. Der er fleksible arbejdsvilkår og høj grad af selvstændigt ansvar for opgavernes udførsel. Vi lægger naturligvis også vægt på løbende opkvalificering. Projektlederen bliver ansat i Regional Udvikling i kontoret for Sekretariat, Økonomi og Udvikling og refererer til sekretariatschef Jane Baad Jensen. Læs mere om os her: https://www.rm.dk/regional-udvikling/

Tiltrædelse
1. august 2021 eller snarest muligt. Stillingen er en 2 årig projektansættelse med mulighed for forlængelse.

Mere information
Send din ansøgning senest den 1. juni 2021. Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Vi afholder samtaler den 10. juni og eventuelt 2. runde den 17. juni.

Løn i henhold til gældende overenskomst samt principperne for ny løn.

Ansættelsesstedet er i Viborg.

Du kan læse mere om Regional Udvikling på www.ru.rm.dk.

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Jane Baad Jensen (23721014) eller teamleder Stefan Knudsen (21174187) for nærmere oplysninger om stillingen.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
01-06-2021
Kviknummer
330629737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce