Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder søges: Kan du skabe resultater, der bidrager til at gøre det let at ansætte kvalificeret arbejdskraft?

Work-live-stay

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
14-06-2021
Kontakt
Work-live-stay
Innovations Allé 3
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
14-06-2021
Udløber
21-06-2021
Kviknummer
330698294
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Facilitering af faglige netværk, Facilitering af netværksgrupper
Sprog
Dansk Læse/ tale


Så er muligheden her nu, hos work-live-stay, som arbejder for at gøre det let for virksomheder at tiltrække, modtage og fastholde dansk og international arbejdskraft til gavn for det danske erhvervsliv.

Projektet Moving Global Talent, som work-live-stay står i spidsen for, går nu ind i sin afsluttende fase, og vi søger derfor en projektleder, som kan styre forankringen og udbredelsen af den viden og de værktøjer, der er udviklet i projektet. På denne måde kan de komme til glæde og gavn for flest muligt virksomheder i SMV-segmentet. Som projektleder knyttes du til et eller flere projekter i vores portefølje, og i løbet af efteråret vil det blive afgjort, hvilket projekt, der vil være det næste.

I rollen definerer og gennemfører du aktiviteter, der synliggør de værktøjer, der er udviklet i Moving Global Talent. Værktøjerne har fokus på employer branding, pre- og onboarding og kulturforståelse i virksomhederne. Udbredelsen sker via målrettede kommunikations- og PR-aktiviteter, som skal kobles sammen med lanceringen af en ny, digital platform, der synliggør projektets værktøjer. I denne proces har du ofte dialog med virksomhederne og giver dem indblik i hvilke tilbud, vi har.

Herudover vil der være administrative projektleder-opgaver, bl.a. i forbindelse med afrapportering til Erhvervsstyrelsen.

I det første halve år af stillingen vil dine fokusområder være:

  1. Udbredelse af værktøjer til virksomheder i Syddanmark
  2. Dialoger med virksomheder omkring internationalisering og kvalificeret arbejdskraft
  3. Drive og facilitere netværk for samarbejdspartnere inkl. virksomheder
  4. Lancering og udbredelse af værktøjer på ny digital platform

Alle leverancer i projektet sker naturligvis i tæt samarbejde med dine kolleger i work-live-stay.

Det er vigtigt, at du også ser og skaber synergier på tværs af projekter og aktiviteter i work-live-stay. Dette gælder bl.a. til ét af vores andre spændende projekter, Future Talent Denmark, hvor der er fokus på fastholdelse af internationale studerende i Danmark efter endt uddannelse. Vi forventer desuden, at du bidrager til etablering af nye netværksaktiviteter for vores medlemmer. Du vil også selv spille en faciliterende rolle, som driver at et eller flere netværk.

Vi forventer også, at du indgår i samarbejdet omkring udvikling af nye projekter, som bidrager til work-live-stays vision og mission.

Om dig

Du har gerne erfaring som projektleder fra en privat virksomhed eller fra en organisation inden for erhvervsfremme, og vi ser gerne, at du har arbejdet- og er fortrolig med alle former for opgaver inden for projektledelse. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med at sikre udbredelse af viden gennem kommunikative indsatser og dermed ved, hvad det kræver i forhold til definerede målgrupper.

Som person er du resultat og løsningsorienteret og har fokus på, at få opgaverne i mål. Du er god til at skabe relationer og trives i netværks-rollen, og du forstår værdien af stærke samarbejder. Det er i øvrigt vigtigt, at du kan balancere dit fokus mellem eksekvering og strategisk, fremadrettet udvikling så du både når i mål med leverancerne men også har fokus på, hvordan vi ift. projektudvikling kan bygge videre på det, vi skaber.

Om work-live-stay

Foreningen work-live-stay er en medlemsorganisation, der skaber resultater gennem samarbejde med medlemmerne og andre væsentlige aktører inden for vores fokusområder. Vi har en stor bevidsthed om, at vi kun lykkes med og gennem andre, og at work-live-stay altid skal søge de værdiskabende samarbejder.

Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø, hvor du i høj grad selv tilrettelægger din hverdag og har fleksible rammer, inkl. mulighed for hjemmearbejde.

Vi arbejder dynamisk og fleksibelt i en flad organisation og vi hjælper hinanden for at nå vores mål. Vi brænder for vores mission, og det kan mærkes i hverdagen, hvor du får meget engagerede kolleger.

Vi har til huse i et nyt, spændende kontormiljø i AI Innovation House, som er en del af Dandy Business Park i Vejle, og hvor der er rig mulighed for at netværke, adgang til fitness og diverse andre faciliteter, samt let adgang til E45.

Du kommer til at referere til foreningens direktør, Iben Arvad Hansen.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Så er det måske lige dig, vi leder efter som vores næste værdifulde spiller på holdet.

Stillingen er på 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør, Iben Arvad Hansen, på iben@worklivestay.dk eller telefon 2030 8382.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:

21. juni 2021

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Work-live-stay
Innovations Allé 3
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
14-06-2021
Udløber
21-06-2021
Kviknummer
330698294
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Facilitering af faglige netværk, Facilitering af netværksgrupper
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed