Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder med stort P, der brænder for jordforureningsområdet

NIRAS

Indrykket
08-08-2019
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
08-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330070039
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Project Manager
Erfaringer - I højere grad
Jord- og grundvandsforurening, Projektstyring, industri
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive

Kan du hjælpe med at sikre, at NIRAS fortsat har førertrøjen på inden for jordforureningsområdet?

Vil du stå i spidsen for jordhåndteringsprojekter for private projektudviklere samt videregående forureningsundersøgelser, afværge og udviklingsprojekter for regioner og private bygherrer. Vil du være med til at understøtte og udvikle vores solide position inden for jordforureningsområdet i såvel Danmark som Sverige samt inden for bæredygtige løsninger?

Så har vi et spændende job til dig i NIRAS. Vi søger en projektleder med stort P, som besidder et skarpt blik for økonomi- og projektstyring, og samtidigt har et stærkt fagligt fundament.

Sammen løfter vi området
Som vores nye kollega vil du blive projektleder på såvel små som store jordforureningsprojekter, hvor tempoet ofte er højt og hverdagen foranderlig - derfor er det vigtigt med en skarp projektleder. Du vil med din gode forretningsforståelse sikre den bedste løsning for kunden ved at opsøge ny viden, best practice og sparring.

Vi forventer, at du er god til:

  • At sætte dig i kundens sted ved hjælp af dit faglige fundament og dine kompetencer som projektleder
  • At give din erfaring videre til yngre kolleger
  • At agere proaktivt i forhold til projekters fremdrift og økonomi samt sikre, at afleveringskravet matcher kontraktkravene
  • At styrke interne projekt- og leveranceprocesser
  • At videreudvikle og sælge vores ydelser inden for jordforureningsområdet, så vi bibeholder vores førerposition på området.

Profil
Vi har brug for en erfaren holdspiller og passioneret kollega:
  • Du er ingeniør, geolog, cand. scient. eller har en tilsvarende videregående, akademisk uddannelse og minimum ti års erfaring som projektleder - gerne inden for jordforureningsområdet
  • Du er engageret og interesseret i at levere et godt produkt hver gang, og du er i stand til at bevare overblikket - også når det går lidt stærkere end planlagt
  • Du formulerer dig godt på dansk - både når du taler og skriver, og du har gode samarbejdsevner samt forståelse for at søge sparring hos kolleger og andre.

Job i øst eller vest?
Uanset hvor du bor, har vi jobbet til dig. Vores forretningsenheder, der arbejder med miljø, dækker nemlig hele landet. Derfor kan du blive en del af dedikerede faglige fællesskaber på vores kontorer i både Allerød, Kolding, Odense, Aarhus og Aalborg.

Du får mere end 200 højt specialiserede kolleger, der - ligesom dig - brænder for jord- og grundvandsforurening, miljøtilladelser og - vurderinger samt arbejdsmiljø. Vi har fokus på tværfaglighed, humor og holdånd, og vi arbejder målrettet for at levere løsninger, der giver værdi og er bæredygtige.

Kom med på 'mission bæredygtighed'
NIRAS' mission er at sikre bæredygtig udvikling - både for vores kunder og for samfundet generelt. Vi leverer 'next generation consultancy'. Det betyder, at vi er frontløbere inden for bæredygtige løsninger. Lige nu ligger der mange spændende projekter i vores pipeline. Vil du med på missionen, og vil du være en del af next generation consultancy? Kom til NIRAS og hjælp med at sikre en bæredygtig fremtid.

Du får rigtig gode muligheder for personlig og faglig udvikling i samarbejde med dygtige kollegaer. Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og mange aktive personaleklubber inden for sport, kunst, vin mv. samt en god kantineordning.

Vil du vide mere?
Så kontakt gerne afdelingsleder Camilla Kjær (30 78 75 73) om job i Allerød, Holbæk og Nykøbing, afdelingsleder Niels Damgaard (21 24 41 87) om job i Aarhus og Aalborg eller afdelingsleder Marianne Plenge (29 20 74 88) om job i Odense og Kolding.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse snarest.

Se også jobopslagene:
Fagligt stærk projektleder til miljøvurderinger og
Fagspecialist, Natura 2000
NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Ansøg nu
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
08-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330070039
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Project Manager
Erfaringer - I højere grad
Jord- og grundvandsforurening, Projektstyring, industri
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive
Beliggenhed