Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROJEKTERENDE BYGNINGSKONSTRUKTØRER TIL AARSTIDERNE ARKITEKTER

Sweco Danmark A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2021
Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
330494314
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Revit, Revit Architecture, AutoCAD og Revit
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du projekterende bygningskonstruktør, har du engagement og lyst til at arbejde i et levende arbejdsmiljø, hvor vi sætter fagligheden højt?

Hos Aarstiderne Arkitekter søger vi bygningskonstruktører, der har erfaring med bolig-, undervisnings- eller transformationsprojekter, som har lyst til at blive en del branchens førende tegnestuer. Du bliver en del af et team med andre engagerede bygningskonstruktører og arkitekter, der alle brænder for at gøre kundens drøm til virkelighed.

Jobbet

Du kommer til at deltage i alle projekteringsfaserne og vil være i daglig sparring med både kollegaer og samarbejdspartnere. Herigennem vil du bidrage med din byggetekniske indsigt og din forståelse for byggeriets præmisser. Derudover kommer du til at udfører beskrivelser og successivekalkulationer. Vi regner derfor med, at du er skarp på myndighedskrav, danske standarder, SBI-anvisninger mv.

Faglig profil

Du er uddannet bygningskonstruktør med 3-10 års erfaring. Du er kvalitetsbevidst og struktureret og kan på systematisk vis videreføre en idé til færdigt byggeri. Du har gode samarbejdsevner, og du formulerer dig præcist både mundtligt og skriftligt. Vi ser desuden gerne at du har erfaring med kalkulation og kendskab til prisudviklingen i byggebranchen. Du er derudover erfaren i de branchekendte IT-programmer med særligt fokus på Revit og IKT.

I Årstiderne Arkitekter er vi med hele vejen

Hele vejen betyder, at vi projekterer bygninger, byrum, bolignære friarealer, rekreative grønne områder, rådgiver bygherrer, leder byggeprojekter, sikrer miljø og bæredygtighed, udvikler digitale løsninger og involverer brugerne.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

 Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, så vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

I Årstiderne Arkitekter har vi en fælles tilgang og praksis til projektarbejdet, fordi vi ved at det sikrer en effektiv og værdiskabende styring gennem hele projektet. Derfor uddanner vi også alle vores medarbejdere i projektledelse. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø med en flad ledelsesstruktur, hvor der er fokus på både faglige og sociale arrangementer.

Sådan kommer du videre

Send din ansøgning og et CV via nedenstående link. Vi holder samtaler løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. januar Har du spørgsmål til stillingen eller til Aarstiderne Arkitekter som virksomhed, så kontakt:

Kristian Rasmussen på kra@aarstiderne.dk

Anette Fjeldberg på anette.fjeldberg@aarstiderne.dk

Årstiderne arkitekter og KANT arkitekter udgør tilsammen arkitektdivisionen i Sweco Danmark og tæller i dag mere end 300 ansatte. Sammenlagt har vi over 70 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Som medarbejder i Sweco Danmark betyder det, at du bliver en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

Ansøg nu
Sweco Danmark A/S
Ørestads Boulevard 41
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
330494314
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Revit, Revit Architecture, AutoCAD og Revit
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed