Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektchef - Renovering

UnikRecruitment

Aarhus, Østjylland

Indrykket
25-10-2023
Kontakt
UnikRecruitment
Folke Bernadottes Allé 7
2100
København Ø
Tlf
+45 22224000
Praktisk information
Oprettet
25-10-2023
Udløber
16-11-2023
Kviknummer
331578512
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale


Større bygningsrenoveringer
NCC – Building Vest

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen.

Du kommer til at stå i spidsen for store, komplekse renoveringsprojekter med et engageret og fagligt kompetent hold i ryggen? Og får du et kick af at være med til at skræddersy gode tilbud, der kombinerer visioner, økonomi og innovation? Så bliv projektchef i Renovering Vest. Her bliver du involveret tidligt i processen, hvor du er med til at forme projekterne allerede i tilbudsfasen.

Bliv en del af Renovering Vest

I vores lyse hovedkontor på Sommervej i Aarhus bliver du en del af et hold bestående af 10 dygtige og engagerede kolleger. Med hovedvægt på renovering og ombygning af boliger, plejecentre, institutioner, kontordomiciler samt transformationsopgaver beskæftiger vi os med alle former for bygningsrenovering i hoved- og totalentreprise i Midt- og Sydjylland samt på Fyn.

Fra tilbud til produktion

Med direkte reference til områdedirektør Peter Rantil Smith, bliver din kerneopgave at være bindeled imellem tilbud og produktion – og derfor får du også stor indflydelse på udformningen af de projekter, du er ansvarlig for.
Det betyder også, at du i tæt samarbejde med afdelingens tilbudsteam og forretningsområdets dygtige supportfunktioner er med til at skabe det bedste tilbud til vores kunder og sikre en god overgang fra tilbud til produktion.

Du får et spændende og bredt arbejdsfelt, hvor du:

  • leder komplekse projekter i samarbejde med projektteamet
  • deltager aktivt i projektudformningen og tilbudsgivning
  • er hovedkontakt for bygherrer, rådgivere og myndigheder
  • udfører omfattende projektstyring og har ansvaret for produktion, indkøb, tidsplanlægning, kvalitet og økonomi
  • er forbillede for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Erfaren projektchef inden for byggebranchen

Med din naturlige autoritet, tillidsvækkende personlighed, faglige kompetence og gode samarbejdsevner formår du at kommunikere og formidle på tværs af faglige grupper. Samtidig har du evnen til både at have det forkromede overblik og dykke ned i detaljerne ude i marken, når det er nødvendigt. Derudover er du den helt rette til jobbet, hvis du:

  • har fået en masse erfaring fra en lignende stilling
  • har en relevant uddannelse som fx bygningsingeniør eller konstruktør
  • er handlekraftig og har mod og evne til at forebygge, håndtere og løse konflikter.

Ansøgning
UnikRecruitment bistår NCC Renovering Vest ved denne rekrutteringsopgave. NCC vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

Ansøg nu
Job i virksomheden

UnikRecruitment
Virksomhedsinformation
UnikRecruitment
Folke Bernadottes Allé 7
2100
København Ø
Tlf
+45 22224000
Praktisk information
Oprettet
25-10-2023
Udløber
16-11-2023
Kviknummer
331578512
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed