Gem annonce

Projektansættelse - Teknik og Miljø søger sagsbehandler til opgaver indenfor regn- og spildevand

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
07-04-2021
Kontakt
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Tlf
41872762
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
20-04-2021
Kviknummer
330592159
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet:
Vi søger en sagsbehandler til vores Natur- og Miljø afdelingen, Team ”Klimatilpasning og Vandforsyning”, hvor vi er ca. 20 medarbejdere, der arbejder med spildevand, regnvand og drikkevand. Dine primære opgaver vil ligge indenfor sagsbehandling for nedsivning, tilslutning og udledning af både almindeligt belastet og forurenet regnvand.

Din profil:
Vi forventer, at du har faglig viden og også gerne myndighedserfaring indenfor regn- og spildevand.

Du har lyst til at arbejde med regn- og spildevand og til at gøre en forskel. Du har en relevant uddannelse som f.eks. geolog, ingeniør, landinspektør eller biolog.

Vi lægger vægt på, at du er åben og nysgerrig, faglig stærk og så må også gerne have myndighedserfaring. Det er også vigtigt, at du evner at dele din viden med andre, har et godt ”drive” og får afsluttet opgaverne til tiden. Vores opgaver kræver, at du kan bevare overblikket i en presset situation, er god holdspiller og kan koordinere og kommunikere klart.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder dig en etårig projektansættelse i et inspirerende og afvekslende miljø, med gode muligheder for at anvende og styrke dine kompetencer. Vi er en travl afdeling, hvor byrådet, vandområdeplaner, vandsektorlov, klimatilpasning og byens vækst løbende sætter dagsordenen. Samtidig har vi stort fokus på at finde de bedste løsninger i tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 

Ansættelse ønskes pr. 1. juni 2021 eller snarest herefter.
  
Ugentligt timetal: Fuld tid. 

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Simon Grünfeld, tlf. 51 71 48 22 eller teamleder Gitte Normand Andersen, tlf. 29 20 81 53.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  20. april 2021.

Om os
Natur og Miljø er en del af Forvaltning for Plan, Byggeri og Miljø, der bl.a. arbejder med byudvikling, virksomheder, byggetilladelser, natur, skov, vandløb, spildevand og grundvand.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Tlf
41872762
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
20-04-2021
Kviknummer
330592159
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce