Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Project Sales Manager - Nordic

A-CONSULT Group A/S

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
07-04-2021
Kontakt
A-CONSULT Group A/S
Indkildevej 6B, St. tv
9210
Aalborg SØ
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330591247
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Sales manager
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at flytte beton over grænser?
A-Consult er en førende europæisk udbyder af tank-systemer baseret på brug af efterspændte betonelementer. Koncernen omsætter for et trecifret millionbeløb i et konkurrencepræget nichemarked, hvor landbrug, vandbehandling, industri, biogas og akvakultur udgør de primære markedssektorer.
Jobbet:
Med direkte reference til den adm. direktør får du ansvaret for at udbygge salget af tanke til projekter inden for vandbehandling, industri, biogas og akvakultur i de nordiske lande. Herunder er opgaverne afdækning af markedsmuligheder inden for de enkelte sektorer, samt identificering af B2B kunder og helt konkrete projektmuligheder. Du indgår i direkte dialog med kunder og deres rådgivere. Med support fra kollegaer i egen teknisk afdeling får du omsat specifikke krav og ønsker til projekt- og tilbudsforslag, som du siden forhandler og omsætter til ordre. Du får en nøglerolle i forbindelse med udvikling af markedsplaner og tilhørende budgetter, og bliver en aktiv medspiller i forbindelse med den produkttilpasninger og markedsføring af A-Consults tanke.
Personprofil:
Du har en god forretningsforståelse, er god til at opbygge netværk og arbejder målrettet på at skabe resultater. Som person er du robust, loyal og ambitiøs. Du har erfaring med salg af tekniske produkter og/eller projekter, og gerne en ingeniørteknisk og/eller kommerciel uddannelse.
Vi tilbyder:
Et selvstændigt og udfordrende job med en spændende og travl hverdag i en dynamisk og omstillingsparat organisation. Synliggørelse af dine resultater, kort kommandovej, samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem reel indflydelse på virksomhedens fremtidige succes.
Du kan forvente rejseaktiviteter på 40-50 dage årligt. Forventet opstart: Hurtigst muligt efter aftale. Arbejdssted: Aalborg
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Group Business Development Manager Hans B. Nissen på T: +45 3010 6700 / e-mail: hbn@aconsult.dk.
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt og ansøgninger behandles løbende.
Ansøgninger sendes til: info@aconsult.dk med PSM Nordic i emnelinje.

Ved afsendelse af ansøgning giver du samtidig A-Consult dit samtykke til, at vi må opbevare dine data i op til 6 måneder efter modtagelse, hvorefter disse slettes.
A-CONSULT Group A/S Indkildevej 6B, St. tv. DK-9210 Aalborg SØ T: +45 9687 5800 e-mail: info@aconsult.dk www.aconsult.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
A-CONSULT Group A/S
Indkildevej 6B, St. tv
9210
Aalborg SØ
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330591247
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Sales manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed