Gem annonce

Project Safety Manager

ALLE OMRÅDER, HQ

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
ALLE OMRÅDER, HQ
Telegade 2
2630
Taastrup
Tlf
24689652
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
31-08-2022
Kviknummer
331254916
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Sikkerhedschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Project Safety Manager søges til at få Fremtidens S-bane på skinner Er du en erfaren, engageret og resultatorienteret Safety Specialist, der håndterer stor kompleksitet? Motiveres du af at skabe resultater i en projektorganisation? Så er du måske vores nye kollega.


DSB leder lige nu efter en Safety Specialist til Fremtidens S-bane. Vi søger dig, som har erfaring med at etablere sikkerhedsdokumentation i komplekse tværfaglige projekter. Fremtidens S-bane (FS) skal gavne vækst og mobilitet i hovedstadsområdet og fortsat bidrage til et klimavenligt bymiljø. Derfor omlægges S-banen over de kommende 15 år fra en traditionel bybane til et fuldautomatiseret transportsystem. Forberedelserne starter allerede nu, hvor grundlaget for typen af automatisk tog- og infrastruktur afklares. Disse beslutninger kommer til at påvirke retningen for projektet i de kommende projektfaser fra specifikation, udbud/kontraktforhandling, design og leverance til test og udrulning på den danske S-bane.


Om jobbet og din hverdag Din opgave bliver at være programmets bindeled til en række af de enkelte projekter, som skal forestå udvikling og levering af de tekniske systemer, der skal muliggøre automatiseringen af S-banen. På programniveau vil de tekniske systemer blive systemintegreret til ét samlet fuldautomatisk system med udgangspunkt i den nuværende S-bane.


Du bliver ansvarlig for at udarbejde systemdefinition, sikkerhedsplan og sikkerhedsdokumentation for det enkelte projekt. Derudover skal du facilitere assessors adgang til dokumentation for at sikre, at projektet opnår de nødvendige godkendelser. Du bliver en del af projekterne og følger dem fra start til slut, hvorfor du vil deltage i både udbud, evaluering af tilbud og det efterfølgende samarbejde med leverandøren. Udover din assistance til projekterne, bliver du en central del af sikkerhedsteamet, som i samarbejde med de øvrige dele af programmet, skal sikre den overordnede systemintegration og godkendelse af automatiseringen af S-banen. Du skal kunne bevare et overordnet overblik og samarbejde med forskellige fagområder


I løbet af 2022 defineres sikkerhedskrav og efterfølgende skal der produceres udbudsmateriale, gennemføres evalueringer og udvælgelse af leverandører. Du vil være ansvarlig for de sikkerhedsmæssige krav i udbudsmaterialet.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Udarbejdelse af sikkerhedsdokumentation i projekterne
 • Planlægning af og løbende opfølgning på sikkerhedsarbejdet i projekterne
 • Facilitere assessering og godkendelser
 • Vejlede og skabe forståelse for sikkerhedsarbejdet i projekterne
 • Bidrage til sikkerhedsteamets øvrige aktiviteter herunder gennemførelse af workshops og definering af sikkerhedskrav


Dine kvalifikationer
Vi forventer din baggrund er:

 • Kendskab til jernbane eller transportsektoren herunder med tekniske projekter
 • Erfaring med at sikkerhedsopgaver i henhold til CSM-RA i multidisciplinære projekter
 • Erfaring med at udarbejde sikkerhedsdokumentation i henhold til CSM-RA eller EN50126
 • Erfaring med sikkerhedsrelateret risikostyring samt facilitering af assessment i henhold til CSM-RA eller EN50126
 • Flydende på dansk og engelsk
Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Er motiveret af at arbejde med krav og med mange sideløbende opgaver
 • Arbejder metodisk og disciplineret
 • Er god til at planlægge og prioritere
 • Trives med at være specialisten, der kan støtte forretningen
 • Er fleksibel alt imens, at du med sikker hånd leverer de aftalte resultater
 • Samarbejder godt med forskellige fagområder
 • Er en god kollega og forstår samspillet mellem de mange interessenter i et stort og komplekst projekt


Hvem er vi? Du vil blive en del af Fremtidens S-bane-projektet, som er bemandet af dels interne DSB-ressourcer og dels konsulenter, som alle er dygtige og engagerede kolleger. Vi har en uformel omgangstone. Du vil komme til at indgå i DSB´s sikkerhedsteam i Fremtidens S-bane og kommer til at beskæftige dig med alle aspekter inden for det fremtidige fuldautomatiske transportsystem. Du vil arbejde på tværs i flere projektteams med fokus på jernbanesikkerhed.


Hvad kan DSB tilbyde dig? Som den største leverandør af offentlig transport i Danmark er vi stolte af at holde landet kørende. Det er vores mål at gøre bæredygtig, kollektiv transport til det naturlige valg for alle i Danmark, og vi vil gerne have dig med på rejsen. Dit arbejdssted bliver DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup i åbent kontormiljø.

Som ny medarbejder i DSB bliver du en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur. Hos os er der plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion. Du får uddannelse og vil samarbejde med dygtige hjerner på tværs af hele virksomheden. Du kan også se frem til at træne i DSB’s eget fitnesscenter og få et attraktivt medlemskab til Fitness World.

Vi tilbyder dig fordelagtige rejsemuligheder med DSB og fire årlige togrejser med din familie. Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling og adgang til lækker frokost på udvalgte lokationer.


Ansøgning Ansøgningsfristen er den 31.08.2022.

Vi forventer at holde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest.

Du bedes vedlægge ansøgning, CV og så vidt muligt dine eksamensbeviser. Vi ser frem til at læse om dig, og de erfaringer du har gjort dig.
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Programme Safety Manager Claus René Pedersson på tlf. 2468 2601 eller på clrp@dsb.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

ALLE OMRÅDER, HQ

ALLE OMRÅDER, HQ
Virksomhedsinformation
ALLE OMRÅDER, HQ
Telegade 2
2630
Taastrup
Tlf
24689652
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
31-08-2022
Kviknummer
331254916
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Sikkerhedschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce