Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Project Engineer

Ambizzion ApS

Odense, Fyn

Indrykket
14-03-2023
Kontakt
Ambizzion ApS
Alsikevej 10
8920
Randers NV
Tlf
60375723
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
06-04-2023
Kviknummer
331492374
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du uddannet maskiningeniør og har kendskab til olie-, gas- og power-industrien? Har du erfaring med udvikling og design af skid baseret procesanlæg? Kan du se dig gerne blive en del af en sund international virksomhed i fortsat vækst, der samtidigt kendetegnes ved at have en handlings- og teamorienteret kultur?

Vores kunde, Flowvision A/S er en franskejet danskbaseret virksomhed, grundlagt i 2006, som har specialiseret sig i design og levering af avancerede emissionsreduktionssystemer. Med mange års erfaring inden for emissionskontrol og forbrændingsteknologi er virksomhedens DeNOx-systemer banebrydende i mange forskellige applikationer. I dag har Flowvision mere end 75 installationer på verdensplan. Flowvision står nu over for næsten ubegrænsede forretningsmuligheder, godt hjulpet på vejen af grøn omstilling og myndighedernes stigende krav i mange lande om at begrænse NOx-udledningen.

STILLINGEN:

Som Project Engineer bliver du løbende involveret i et antal større og mindre projekter, hvor du vil være en nøglespiller indenfor design og produktion af skid baserede løsninger. Via dit relevante tekniske know-how og engagement formår du at opfange og løse mulige udfordringer frem mod afleveringen af projektet.

OPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER:

 • Gennemførelse af projekter fra A-Z med ansvar for det mekaniske design af skid baserede løsninger.
 • Ansvaret for styring af underleverandører for større komponenter.
 • Videreudvikling/optimering af eksisterende løsninger.
 • Kvalitetssikre mekanisk dokumentation modtaget fra underleverandører.
 • Deltage i opstart indenfor dit kompetenceområde.

Du vil blive involveret i håndtering underleverandører for større mekanisk udstyr. Du udarbejder konceptdesign af skræddersyede kundeløsninger samt supporterer salg ved gennemgang af tekniske specifikationer og kundekrav.

OM DIG:VI FORVENTER, AT DU:

 • Er uddannet maskiningeniør og har erfaring med udvikling af procesanlæg og gennemførelse af internationale projekter.
 • Har kendskab til rør standarder, både inden for EN/ISO og ASME standarder.
 • Har kendskab til test og inspektion af trykbærende rør konstruktioner
 • Kan anvende AutoCad – 3D CAD tegning samt læse og forstå P&ID
 • Kendskab til forbrændings teknologi og termodynamik vil være en fordel.

Du er proces- og detaljeorienteret, og du kan træffe beslutninger samt navigere professionelt i et hektisk og teamorienteret miljø. Du er nem at arbejde sammen med og trives i et tæt og nærværende samarbejde med dine kolleger. Det forventes, at du struktureret og har en positiv indstilling og proaktiv tilgang til dit arbejde, der bl.a.  bidrager til at sikre fremdrift og “flow” i projekterne. Du er sprogligt flydende i engelsk i skrift og tale.

Du er indstillet på en rejseaktivitet på op til 20 dage om året.

DU TILBYDES:

 • Et miljø med fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger, og korte beslutningsveje
 • En udviklingskultur med f.eks. design af innovative Cleantech systemer og levering af innovative løsninger
 • En alsidig arbejdsdag i et miljø fyldt med åbenhed, samarbejde og humor

Flowvision er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, et uformelt miljø med stor fokus medarbejdertrivsel og et stærkt sammenhold. Der er en international og ambitiøs stemning på arbejdspladsen, og virksomheden er kendt for at have høj kvalitet i alle aspekter af projektet og har indgående erfaring med at leve op til de skærpede emissionskrav, der stilles til cement, olie- og gas-, biomasse-/kedel- og affaldsindustrien

Flowvision står over for en markant vækst i de kommende år på grund bl.a. en stor positiv opbak-ning fra det nye moderselskab – Axens Group. Axens er en markant global aktør, der leverer et komplet udvalg af løsninger til omdannelse af olie og biomasse til renere brændstoffer, produktion og rens-ning af større petrokemikalske mellemprodukter.
Desuden udvikler Axens behandlings- og konverteringsmuligheder for naturgas. Axens Group be-skæftiger mere end 2500 medarbejdere og har en årlig omsætning på  € 1,2 mia. 

Læs mere: www.flowvision-energy.com –  Axens.net

Din arbejdsplads vil være på kontoret i udkanten af Odense. Det forventes at du bor i rimelig køreafstand hertil. 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Ambizzion ApS
Alsikevej 10
8920
Randers NV
Tlf
60375723
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
06-04-2023
Kviknummer
331492374
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed